Βασίλης Μπισμπίκης: Συγκίνησε τον Μανώλη Κονταρό με την μαντινάδα που του αφιέρωσε

Καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι!» για τη φετινή σεζόν, ήταν ο Μανώλης Κονταρός. Η εκπομπή του είχε ετοιμάσει μια έκπληξη καθώς εμφανίστηκε μέσω Skype ο καλός του φίλος Βασίλης Μπισμπίκης. 

“Αυτό που μας συνδέει είναι η Κρήτη. Νιώθω σαν να είμαι από εκεί, η καρδιά μου και η ψυχή μου ανήκουν στην Κρήτη. Ο Μανώλης είναι από τους ανθρώπους που αγαπάω, που σέβομαι, που τον θεωρώ φίλο μου και του έχω εμπιστοσύνη. Η δύναμη ψυχής του με ξεπερνάει. Μας ενώνει η φιλοσοφία και η κουλτούρα της Κρήτης. Νιώθω σαν να είμαι από αυτόν τον τόπο. Δεν γνωριζόμαστε πολύ, τα τελευταία δυο χρόνια. Ήταν σαν να γνωριζόμαστε από πάντα. Νιώθω ότι ψυχικά έχουμε συγγένεια” είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης, μιλώντας για τον φίλο του.

Στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός αφιέρωσε μία μαντινάδα στον Μανώλη Κονταρό: “Οι φίλοι δεν λεν’ ευχαριστώ, οι φίλοι δεν χρωστούνε. Στα πάρε και στα δώσε τους τεφτέρια δεν κρατούνε”.

Όταν την άκουσε ο Μανώλης Κονταρός, συγκινήθηκε πολύ.  “Την εισπράττω αυτή τη μαντινάδα, γιατί ο άνθρωπος που του την είπε είναι από τους ανθρώπους που το αισθάνεται και το νιώθουμε. Αυτό έχει μεγάλη αξία για μένα” ανέφερε και αφιέρωσε με τη σειρά του μια μαντινάδα στον Βασίλη Μπισμπίκη. “Για φίλους εγεννήθηκα, για φίλους θα αποθάνω , για φίλους θα τον αρνηθώ, τον κόσμο τον απάνω”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ