Αγνώριστος ο Κωνσταντίνος Βασάλος – Η επιστροφή στο “Χαμογέλα και Πάλι” και η αναφορά στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Στα… παλιά του τα λημέρια επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος βρέθηκε ξανά στο πλατό της εκπομπής του MEGA “Χαμογέλα και πάλι”, αυτή τη φορά ως καλεσμένος και όχι ως μέλος του πάνελ. 

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά την επιστροφή του από το «Asia Express», που θα προβληθεί από τη νέα σεζόν, μίλησε για την εμπειρία του στο ταξιδιωτικό παιχνίδι του STAR. «Ήταν πάρα πολύ δύσκολα, ζοριστήκαμε όλοι. Ήταν πάνω από 16 ώρες το γύρισμα» δήλωσε ο πρώην Survivor, που είναι σχεδόν αγνώριστος, με… εξωτικό λουκ. Έχουν μακρύνει πολύ τα μαλλιά του και πλέον τα έχει αφήσει σγουρά και ανέμελα.

Ερωτώμενος από την Σίσσυ Χρηστίδου εάν του έλειψε η εκπομπή, απάντησε χαριτολογώντας πως… ορισμένα μέρη μόνο.  «Δυσκολεύτηκα που μπήκα και δεν σας άκουσα να μιλάτε για σοβαρά θέματα» συμπλήρωσε.

Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε γιατί δεν ήρθε μαζί του η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, εκείνος είπε ότι δεν μπορούσε, γιατί είχαν πάει μαζί χθες σε γενέθλια στα Στύρα Ευβοίας και προτίμησε να μείνει πίσω, ώστε να μοιράσουν τις υποχρεώσεις τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ