Χαμός στο τουρνουά του Γιώργου Πρίντεζη στη Σύρο: Η φοβερή στιγμή με Μπουρούση-Πετρούνια, η τούμπα της Μιλλούση και οι βολές της Μπεκατώρου

Για ακόμη ένα καλοκαίρι η Σύρος φιλοξένησε το Stoiximan AegeanBall Festival 2022, που είχε την υπογραφή του Γιώργου Πρίντεζη.

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού ήθελε να συνδέσει την αγάπη του για το νησί του με το πάθος του για το μπάσκετ, προσφέροντας παράλληλα και στα δύο. Το καλοκαίρι του 2016 έκανε το όραμά του πραγματικότητα με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο. Μέσα σε τρία χρόνια η αγαπημένη πατρίδα του Γιώργου Πρίντεζη έγινε ένας ξεχωριστός καλοκαιρινός μπασκετικός προορισμός.  Το νησί των Κυκλάδων γέμισε αυτές τις μέρες από επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές κι όχι μόνο.

Στην Ερμούπολη βρέθηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας ο οποίος συμμετείχε σε αγώνα του 3on3 παιχνιδιού στην πλατεία Μιαούλη. Μάλιστα, χάρισε ένα εκπληκτικό highlight με συμπρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπουρούση ο οποίος για να του κάνει σκριν τον σήκωσε στον αέρα.

Η σύζυγός του, Βασιλική Μιλλούση, δεν ξέχασε τις συνήθειες της και έκανε μία φοβερή είσοδο στο γήπεδο, με… ανάποδη κωλοτούμπα.

Την παράσταση έκλεψε επίσης η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία πήρε μέρος σε διαγωνισμό ελευθέρων βολών.  Η γνωστή παρουσιάστρια τα πήγε… αρκετά καλά καθώς κατάφερε να ευστοχήσει σε μια βολή και αποθεώθηκε από τον κόσμο.

Αυτός που διακρίθηκε, όμως, για τις μπασκετικές του ικανότητες ήταν ο χρυσός ολυμπιονίκης του Τόκιο στην κωπηλασία, Στέφανος Ντούσκος.   Ο Γιαννιώτης πρωταθλητής πήρε μέρος στον διαγωνισμό βολών και με εξαιρετικό στυλ ευστόχησε σε αρκετές, αποδεικνύοντας ότι ξέρει και.. μπάσκετ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ