Στάνκογλου: Τα χρόνια στον Περισσό, η σύλληψη στα 16 του χρόνια και η φιλία του με κατάδικους

Ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show και μίλησε για όλα.

Ο γνωστός ηθοποιός αποδείχτηκε… χείμαρρος αποκαλύψεων, μιλώντας για τα… άγρια νιάτα του, όπως τα χαρακτήρισε, αναφέρθηκε στην πρώτη γειτονιά του, στον Περισσό όπου μεγάλωσε αλλά και για το πώς μία ταινία, με τίτλο “Ο θανατοποινίτης” τον έκανε να ζήσει σε πτέρυγα φυλακών για τρεις μέρες και να αποκτήσει φιλίες με κατάδικους.

«Οι κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού ζήτησαν από τον σκηνοθέτη Αντώνη Κόκκινο να παίξω στην ταινία τους και το έκανα με μεγάλη χαρά» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Στα γυρίσματα μέσα στη φυλακή ένιωθα τα βλέμματα των κρατούμενων στην αρχή να με σκανάρουν. Είχα πολύ καλές σχέσεις με τους περισσότερους».

Ο ηθοποιός μίλησε και για τους ρόλους που αναλαμβάνει και μάλιστα παραδέχτηκε: «Θα μπορούσα να παίξω έναν ρόλο χωρίς ηθική αν είχε λόγο ύπαρξης μέσα στο σύνολο».

Ο Γιάννης Στάνκογλου επίσης αναφέρθηκε και στο θέατρο, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλό θέατρο στην Ελλάδα, αλλά είμαστε εσωστρεφείς, δεν βγάζουμε τις καλές μας παραστάσεις στο εξωτερικό.»

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε και για τα… ανήσυχα χρόνια της νιότης του για τα οποία παραδέχτηκε: «Σαν έφηβος ήμουν ‘άγριο νιάτο’, αλλά έψαχνα να βρω και το δίκιο μας, όχι για μένα μόνο, για όλους».

Και συνέχισε: «Στην εφηβεία με είχαν συλλάβει για τα γήπεδα, με πήραν για εξακρίβωση στοιχείων στο τμήμα κοντά στο σπίτι μου και με είδε τυχαία ο πατέρας μου».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Στάνκογλου:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ