Σταματίνα Τσιμτσιλή: Είχα δεύτερη αποβολή και μία κυρία μου είπε, «Δεν θα κάνετε ένα παιδί;».

Σ’ ένα άσχημο περιστατικό που της έχει τύχει αναφέρθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή τη συνέντευξη της Ελένη Τσολάκη η οποία δήλωσε πως την ενοχλεί όταν την ρωτάνε για το αν θα κάνει παιδί.

Συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως λίγες ημέρες μετά την δεύτερη αποβολή της, σε βάπτιση που είχε παραστεί, ρωτήθηκε μπροστά σε όλους πότε θα κάνει παιδί.

«Με αφορμή τη συνέντευξη και την ατάκα της Ελένης λέω ότι τη σήμερον ημέρα συνήθως όταν βλέπεις μία νέα κοπέλα παντρεμένη φαντάζεσαι ότι θέλει να κάνει ένα παιδάκι. Μπορεί να μην είναι το σωστό timing, μπορεί να έχει αποφασίσει να το μεταθέσει χρονικά λίγο πιο μετά γιατί θέλει να ζήσει τη ζωή της με τον άνδρα της. Αλλά όπως και να ‘χει δεν είναι μια ερώτηση και μία συζήτηση που θα κάνεις» είπε στην αρχή η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγική εκπομπής του Alpha, προσέθεσε πως: «Εγώ με την Ελένη είμαστε κολλητές τόσα χρόνια δεν είναι μια κουβέντα που έχουμε κάνει ποτέ ανοιχτά γιατί δεν με αφορά. Ο άλλος θα σου πει αν θέλει κάτι, όποτε το θέλει και αν είναι μια κουβέντα που ο ίδιος θέλει να ανοίξει για τους δικούς του λόγους».

«Σας έχω πει και σ’ εμένα έχει συμβεί να έχω χάσει το δεύτερο μωράκι τότε, την δεύτερη αποβολή που είχα και έχω βρεθεί σε βάπτιση πολύ γνωστού ζευγαριού, φίλων μας και να μου πει μία κυρία, η οποία είχε να κάνει και με την διακόσμηση του χώρου, μπροστά σε όλους «Άντε εσείς τι γίνετε; Δεν θα κάνετε ένα παιδί;». Απρεπές» αποκάλυψε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ