Σπύρος Σαραφιανός: Ο ηθοποιός από τον “Σασμό” για την καραντίνα και τον κορονοϊό

Ο ηθοποιός από τη σειρά “Σασμός“, Σπύρος Σαραφιανός, ο οποίος ενσαρκώνει τον πατέρα της «Στέλλας» στη σειρά, γνωστοποίησε χθες ότι κόλλησε κορονοϊό.

«…από το μεσημέρι θετικός, μία μέρα πριν από την τρίτη δόση… προς το παρόν λίγος βήχας…απομονωμένος στο δωμάτιο, μεγάλη αγωνία για την οικογένεια και το μωρό…καλή χρονιά είπαμε; καλή χρονιά λοιπόν…» έγραψε ο Σπύρος Σαραφιανός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Σήμερα, μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για τα συμπτώματα αλλά και για τη συνέχεια της σειράς, που έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό. Πριν από 40 ημέρες, ο κ. Σαραφιανός έγινε πατέρας και έτσι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός λόγω του μωρού.


“Είμαι κλεισμένος στο δωμάτιο. Το μωρό είναι αλλού, ευτυχώς είναι όλοι αρνητικοί και μόνο εγώ βγήκα θετικός” περιέγραψε.

“Το κόλλησα στην παράσταση, που παίζαμε τον “Πουπουλένιο”, ήταν τέσσερα άτομα, οπότε ήταν λογικό να κολλήσουμε όλοι” πρόσθεσε.

ηθοποιός Σασμός

“Έχω ελαφρά συμπτώματα, ένα μπούκωμα. Είμαι στην τρίτη ημέρα. Ήταν να πάω για την τρίτη δόση την επόμενη ημέρα, με πρόλαβε ο ιός” υπογράμμισε. “Δεν μου είπαν ποια παραλλαγή είναι , το θέμα είναι ότι την περνάω ελαφρά. Μιλάω μέσω messenger με την σύζυγό μου, μου στέλνει φωτογραφίες για να βλέπω το μωρό. Το πρωτόκολλο λέει για 5 ημέρες, αλλά θα κάνω το μοριακό και πάντα με μάσκα” δήλωσε ο κ. Σαραφιανός.

 

Το spoiler που έδωσε ο ηθοποιός του “Σασμού”

Όπως ανέφεραν ενημέρωσε αμέσως την παραγωγή της σειράς και τους συναδέλφους του, έγιναν όλα τα απαραίτητα τεστ και δεν υπήρχε άλλο κρούσμα στη σειρά “Σασμός”.

Οι σκηνές που έπαιζε θα μεταφερθούν σε μεταγενέστερο χρονικό διάστημα, όταν και θα έχει αναρρώσει πλήρως.

“Εγώ νομίζω ότι πάνε καλά τα πράγματα για την τηλεοπτική μου κόρη. Θα γίνει ένα γεγονός που θα τους απομακρύνει. Δεν ξέρω για πόσο, αφορά έναν τρίτο άνθρωπο, με αφορμή ένα τρίτο πρόσωπο από το παρελθόν. Θα έχω και εγώ στο μέλλον ένα θέμα με την γυναίκα μου” σχολίασε αποκαλύπτοντας λίγες λεπτομέρειες από τα επόμενα επεισόδια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ