Σπύρος Μαρτίκας για Άρη Σοϊλέδη: «Ξέρει πολύ καλά αν έχει εκθέσει ο ίδιος την γυναίκα του στο πανελλήνιο»

Στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου βγήκε σήμερα (20/1) ο Σπύρος Μαρτίκας και απάντησε στον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του στο Instagram τον χαρακτήρισε μισογύνη εξαιτίας δηλώσεών του για την Μαρία Αντωνά.

«Έθιξε κάποιος την καλαισθησία κάποιου; Είναι κάτι απίστευτα υποκειμενικό και δεν τολμά κανείς να το θίξει, διότι δεν μας αφορά. Δεν έθιξε κανείς την καλαισθησία κάποιου. Γιατί τόσος ντόρος; Εγώ είπα απλά ότι δεν την αναγνώρισα απόλυτα αυθόρμητα, όταν βλέπαμε την πρεμιέρα του Survivor όλοι μαζί οι παίκτες στο σπίτι του Ασημακόπουλου», ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Έχω λάβει χιλιάδες μηνύματα μετά το περιστατικό και τον χαμό που έγινε, από πολύ κόσμο και από μεγάλο ποσοστό γυναικών που λένε «Σπύρο έχεις δίκιο, ούτε εμείς την αναγνωρίσαμε στην αρχή». Είναι όλοι σεξιστές και μισογύνηδες; Τόλμησε ο Άρης Σοϊλέδης να μου πει για την παιδεία μου;», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια είπε: «Με καθιστά μισογύνη και σεξιστή το ότι δεν αναγνώρισα κάποια; Έθιξε κάποιος ή δεν σεβάστηκε την καλαισθησία της που είναι καθαρά υποκειμενικό; Κανείς δεν το έθιξε αυτό. Μα δεν την αναγνωρίσαμε. Εγώ έχασα 12 κιλά, πήγα με μούσια στο σπίτι και οι γονείς μου μού είπαν ότι δεν με αναγνώρισαν. Τι σημαίνει, ότι εγώ έπρεπε να παρεξηγηθώ; Ξυρίστηκα και μου είπε η Βρισηίδα «Τι έκανες στον Σπύρο μου, έγινες αγνώριστος;». Σημαίνει ότι έπρεπε να παρεξηγηθώ;».

Ακόμα, ο Σπύρος Μαρτίκας εξήγησε ότι: «Τον Άρη επειδή τον γνωρίζω πάρα πολύ καλά και επειδή το τηλέφωνο μάλλον δεν χτυπάει και όταν δεν χτυπάει το τηλέφωνο η αγωνία μεγαλώνει και η ψυχραιμία υποχωρεί! Είναι πολύ λίγος ο Άρης Σοϊλέδης για να μιλάει για την παιδεία μου και αν είμαι σεξιστής ή μισογύνης. Μπορείτε να ρωτήσετε όλες τις γυναίκες στη ζωή μου, η Βρισηίδα η ίδια λέει ότι είναι από τις πιο ευτυχισμένες γυναίκες και το ζει. Ένας μισογύνης δεν θα είχε ευτυχισμένη γυναίκα δίπλα του».

«Αυτά δείχνει μία τεράστια δήλωση υποκρισίας, γιατί ξέρει πολύ καλά αν έχει εκθέσει ο ίδιος ο Άρης τη γυναίκα του στο πανελλήνιο. Απλά το τηλέφωνο δεν χτυπάει και όταν δεν χτυπάει το τηλέφωνο η αγωνία μεγαλώνει. Αν εγώ προσέβαλα την καλαισθησία, τολμούσα να προσβάλω την καλαισθησία κάποιου, δε θα το έκανα ποτέ. Προσέχω τα λεγόμενά μου 11 μήνες μέσα σε ένα παιχνίδι που εκθέτομαι καθημερινά, αντιμέτωπος με όλα αυτά που περνάμε και απέναντί στον κόσμο και πρόσεχα ακριβώς τι έλεγα. Αν τολμούσα να προσβάλλω την καλαισθησία κάποιου με άσχημο τρόπο, σαφώς δεν θα το έκανα ποτέ στη ζωή μου. Απλά δεν την αναγνώρισα», τόνισε.

Τέλος ο Σπύρος Μαρτίκας σημείωσε: «Το αν είναι ωραίο κάτι, είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα και δεν το θίγει κανείς και δεν μπορεί κανείς να το θίξει. Τώρα αν κάποιος θέλει να το παρερμηνεύσει όπως θέλει, κακώς το παρερμηνεύει. Γιατί εκτός από την μεγάλη υποκρισία που αντιμετωπίζω με αυτό το περιστατικό, αντιμετωπίζω και μεγάλο φθόνο. Είναι έκφραση απίστευτου φθόνου κάποιος να τολμήσει να παρερμηνεύσει λεγόμενα για να προσβάλει ή να εκδηλώσει φθόνο».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σπύρος Μαρτίκας σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου, ανέφερε για την Μαρία Αντωνά: «Στην αρχή ήταν αγνώριστη, μετά την αναγνώρισα. Η μεγαλύτερη ανακάλυψη της ανθρωπότητας ήταν η φωτιά, η δεύτερη μεγαλύτερη ανακάλυψη της ανθρωπότητας είναι το μακιγιάζ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ