Ξέσπασε ο Άρης Σοϊλέδης: Η οργισμένη ανάρτηση μετά τις δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα για τη Μαρία Αντωνά

Ξέσπασε ο Άρης Σοϊλέδης μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Instagram το βράδυ της Πέμπτης (18/1). Ο ποδοσφαιριστής και πρώην παίκτης του Survivor έκανε μία οργισμένη ανάρτηση, έπειτα από τα όσα είπε ο Σπύρος Μαρτίκας για την Μαρία Αντωνά.

Συγκεκριμένα ανήρτησε, με την μορφή του story, ένα κείμενο στο οποίο γράφει: «Η μεγαλύτερη ανακάλυψη είναι το πόσο σκληρά μισογύνης μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος που έζησε και αυτός και η σύντροφός του, τις δυσκολίες του Survivor. Απόδειξη του πόσο απαίδευτος και “λίγος” είσαι, είναι ο τρόπος που επιλέγεις για να χτυπήσεις μια γυναίκα που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της, με αυτό το αισχρό σχόλιο, νομίζοντας ότι κάνεις πλάκα. Αλλά η παιδεία και το μυαλό σου έχουν περιορισμένα όρια, που ψάχνεις απεγνωσμένα τρόπους να ξανασυζητηθείς».

Άρης Σοϊλέδης

Στη συνέχεια ο Άρης Σοϊλέδης δημοσίευσε πολλά από τα μηνύματα στήριξης που δέχθηκε και έγραψε: «Και ανέβασα κάποια από τα χιλιάδες μηνύματα που έλαβα σήμερα. Απλά για να σας φύγουν οι αυταπάτες πως σας συμπαθεί και σας αγαπάει ο κόσμος… Σας ευχαριστώ πολύ όλους».

Άρης-Σοϊλέδης

Υπενθυμίζεται ότι ο Σπύρος Μαρτίκας σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου, ανέφερε για την Μαρία Αντωνά: «Στην αρχή ήταν αγνώριστη, μετά την αναγνώρισα. Η μεγαλύτερη ανακάλυψη της ανθρωπότητας ήταν η φωτιά, η δεύτερη μεγαλύτερη ανακάλυψη της ανθρωπότητας είναι το μακιγιάζ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ