Σπύρος Μαρτίκας: Απάντησε για το εξώδικο της Βρισηίδας στην Ευρυδίκη

Γνωστό έγινε πριν από λίγες ημέρες, πως η Βρισηίδα Ανδριώτου έστειλε εξώδικο στην άλλοτε καλή της φίλη Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Την είδηση επιβεβαίωσε ο Σπύρος Μαρτίκας, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Παράλληλα ο πρώην παίκτης του Survivor και σύντροφος της Βρισηίδας Ανδριώτου δήλωσε ότι θα ακολουθήσουν και ασφαλιστικά μέτρα αν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου συνεχίσει να ασχολείται με την σύντροφό του.

Συγκεκριμένα ο Σπύρος Μαρτίκας αναφερόμενος στο εξώδικο της Βρισηίδας Ανδριώτου, εξήγησε ότι: «Ψέματα και συκοφαντίες απαντώνται με εξώδικα. Δεν έχει συμβεί τίποτα. Ψέματα και συκοφαντίες απλά και μόνο για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον, να τραβήξουν την προσοχή. Δεν υπήρξε κανένας διαπληκτισμός ή τσακωμός. Καμαρώνω γιατί η γυναίκα μου είναι κυρία. Είναι κυρία και θα παραμείνει κυρία».

«Έγινε μια συκοφαντία και δημόσια μάλιστα και απαντήσαμε με ένα εξώδικο και μετά ασφαλιστικά μέτρα αν συνεχίσει. Όποιος επιδιώκει την προσοχή, θα μείνει με την επιδίωξη. Δεν έχει απασχολήσει με κάτι άσχημο η Βρισηίδα ποτέ. Ποτέ! Επέτρεψέ μου να διατηρήσω το επίπεδό μου εκεί που το θέλω, δεν θα ασχοληθώ με αυτό. Δεν στεναχωριέμαι, λυπάμαι! Λυπάμαι για το πώς κινούνται κάποιοι» πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ