Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Το «ευχαριστώ» στους συναδέλφους του μετά τη φάρσα για τη βόμβα

O Σπύρος Χατζηαγγελάκης πρωταγωνίστησε στα media τα τελευταία 24ωρα με αρνητικό τρόπο. Ο ηθοποιός συνελήφθη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, καθώς θέλοντας να κάνει μία φάρσα, τηλεφώνησε στο θέατρο που εργάζεται και στους εργαζομένους ότι δήθεν υπάρχει βόμβα, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός.

Ο ηθοποιός συνελήφθη από τους αστυνομικούς και πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων. Αργότερα αφέθηκε ελεύθερος και απολογήθηκε για τη “βλακώδη φάρσα” που έκανε, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη.

Στο πλευρό του Σπύρου Χατζηαγγελάκη σε αυτή την περιπέτεια βρέθηκαν οι συμπρωταγωνιστές του από την παράσταση «Οι Άθικτοι». Ο ηθοποιός με ένα InstaStory θέλησε να τους ευχαριστήσει δημόσια για τη συμπαράστασή τους.

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού

«Οφείλω ένα δημόσιο τεράστιο ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους. Σε έναν προς έναν. Αρχικά γιατί είναι γλύκες.

Στον Αντώνη Καρυστινό, γιατί σαν άλλος Φίλιπ (όποιος έχει δει την παράσταση ξέρει) έφτασε τρέχοντας στο τμήμα να είναι δίπλα μου.  Στην Τζωρτζίνα Λιώση, η οποία μου έφερε πράγματα και έμεινε μέχρι τέλους και μετά έτρεξε σπίτι μου να αναλάβει την Όλιβ.

Στη Χρύσα Μιχαλοπούλου, η οποία έκανε τηλεφωνήματα σε ανθρώπους που έγραφαν ότι τους κατέβαινε. Στον Σταύρο Καλλιγά, που εκείνο το δευτερόλεπτο δεν ήταν παρών, αλλά προσέφερε απλόχερα τη στήριξή του. Στον Μιχάλη Ψαλίδα που είναι αδερφός παντοτινός

Όλα τα παραπάνω δεν είναι καθόλου αυτονόητα. Αυτοί είναι οι Άθικτοι. Πάνω αλλά κυρίως κάτω από τη σκηνή» έγραψε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Σπύρος Χατζηαγγελάκης instagram

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ