ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από την εγκατάλειψη του βρέφους στο Χαλάνδρι

Βίντεο ντοκουμέντο από την εγκατάλειψη του βρέφους στο Χαλάνδρι την Τετάρτη βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στα πλάνα φαίνεται ένα άτομο με μαύρα ρούχα να κρατά στα χέρια του το σακ βουαγιάζ μέσα στο οποίο βρέθηκε το βρέφος. Το άτομο κοντοστέκεται για μια στιγμή και στη συνέχεια εγκαταλείπει το σακ βουαγιάζ με το βρέφος και απομακρύνεται από το σημείο.

Όπως πρώτο αποκάλυψε το enikos.gr, μέσα στον σάκο υπήρχε και ένα καρτελάκι που έγραφε “Με λένε Βασιλική”.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σακ βουαγιάζ άφησε στο σημείο μια γυναίκα η οποία φορούσε κουκούλα και μάσκα. Ωστόσο, δεν φαίνεται στο βίντεο το πρόσωπό της. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να “ξεσκονίζουν” τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής και συλλέγουν μαρτυρίες, προκειμένου να την εντοπίσουν.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε το newsbomb.gr

Εγκατάλειψη βρέφους στο Χαλάνδρι: Το χρονικό

Το κοριτσάκι, ηλικίας περίπου δύο μηνών εντοπίστηκε από αστυνομικό της φρουράς πολιτικού προσώπου, που διαμένει στην περιοχή. Συγκεκριμένα εντοπίστηκε σε παιδική χαρά στη συμβολή των οδών Βοιωτίας και Ευβοίας.

Ο αστυνομικός είδε έναν σάκο που ήταν μισάνοιχτος. Πλησίασε για να δει τι περιέχει και τότε διαπίστωσε πως μέσα ήταν ένα βρέφος το οποίο κοιμόταν. Προφανώς όποιος εγκατέλειψε το μωράκι, είχε αφήσει το φερμουάρ μισάνοιχτο για να αναπνέει.

Ο άνδρας ειδοποίησε την Άμεση δράση και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο, φροντίζοντας ώστε το μωράκι να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.  Το κοριτσάκι είναι καλά στην υγεία του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ