Σπύρος Μπιμπίλας: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή – «Αν δεν υπάρχει ανταπόκριση, τι να το κάνεις;»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν καλεσμένος την Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022, στην εκπομπή «Το Πρωινό». Ο γνωστός ηθοποιός και Πρόεδρος του ΣΕΗ παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γιώργο Λιάγκα.

Για την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε: “Είναι από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής μου. Από τις πιο επώδυνες. Με πολύ άσχημη διάθεση. Πιέστηκα πάρα πολύ. Όταν αρχίσει κάποιος να ρωτάει για την σκιαγράφηση ενός χαρακτήρα θα πρέπει να πεις όλα όσα γνωρίζεις. Εάν δεν τα πεις, τότε λες ψέματα. Γιατί αλλιώς, κανείς μάρτυρας δεν χρειάζεται να πάει στο δικαστήριο. Ήταν κανείς μπροστά στους βιασμούς; Εμείς, λοιπόν, ως μάρτυρες ξέρουμε ότι θα μας ρωτήσουν ό,τι γνωρίζουμε για έναν χαρακτήρα. Όταν λοιπόν εσύ γνωρίζεις για έναν χαρακτήρα και πεις δεν γνωρίζω, λες ψέματα. Θα πρέπει να πεις την αλήθεια. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που σε όλη μου τη ζωή έχω ως μεγάλη αξία την αλήθεια, άρα βάζω πάνω από την φιλία την αλήθεια. Δεν με πειράζει κανείς να πει ό,τι θέλει. Εγώ έχω καθαρή τη συνείδησή μου; Ολοκάθαρη”.

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Θα σας πω μία αλήθεια γιατί εγώ δεν ντρέπομαι. Εγώ είμαι ερωτευμένος αλλά άμα δεν υπάρχει ανταπόκριση τι να το κάνεις; Ευτυχής πάντως είμαι. Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος από όλες τις απόψεις».

Σχετικά με την θητεία του ως Πρόεδρος του ΣΕΗ, η οποία θα διαρκέσει ακόμη ενάμιση χρόνο, όπως είπε, ανέφερε ότι: «Δεν θα ξαναβάλω υποψηφιότητα. Πρέπει οι νέοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να βγουν μπροστά και μαζί με τους παλιούς να βγουν μπροστά ώστε να δικαιωθούν».

Δείτε το βίντεο: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ