Σπύρος Μπιμπίλας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ο κάθε άνθρωπος διαγράφει μόνος του την μοίρα του»

Στον Πέτρο Φιλιππίδη αναφέρθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας μίλησε μεταξύ άλλων για την φιλία του  με τον ηθοποιό και στα όσα ακούγονται περί οικονομικής δυσχέρειας του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Η έννοια φίλος είναι κάτι που δεν φεύγει μέσα από την καρδιά. Με έχουν στηρίξει και με έχουν πληγώσει με όσα έγιναν μετά, όμως δεν έχουμε επαφή πια» σχολίασε ο Σπύρος Μπιμπίλας και εξήγησε πως: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την οικογένεια, δεν γνωρίζω και δεν θέλω να σχολιάσω το οτιδήποτε αφορά στην ζωή του Πέτρου απ’ εδώ και πέρα. Εφόσον υπάρχει, για κάθε άνθρωπο που έχει οικονομική δυσχέρεια στεναχωριέμαι. Βεβαίως ο κάθε άνθρωπος διαγράφει την μοίρα του μόνος του».

Αναφορικά με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρη, ο Σπύρος Μπιμπίλας εξήγησε: «Ο Δημήτρης είναι ένας υπέροχος ηθοποιός και είναι πάντα σε μία ομάδα, απ’ τις καλύτερες που υπάρχουν αυτή την στιγμή και απ’ όσο γνωρίζω διαπρέπει εκεί, με έναν από τους σπουδαιότερους σκηνοθέτες που έχουμε».

Ακόμα, για την άρνηση της Ελπίδας Νίνου να μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή, ο πρόεδρος του ΣΕΗ είπε: «Δεν την είδα, απλώς μου το είπανε. Η σιωπή είναι χρυσός πολλές φορές ή λέει πολλά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ