Σπάταλη η Μέγκαν Μαρκλ; – Αυτό είναι το δώρο των 6.000 δολαρίων που έκανε στη δίχρονη κόρη της

Η Λίλιμπετ, η νεότερη από τους Sussex, γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλιά της στις 4 Ιουνίου. Φυσικά η μητέρα της, Μέγκαν Μαρκλ δεν θα μπορούσε να μην της κάνει ένα ξεχωριστό δώρο για την ημέρα.

Μέγκαν Μαρκλ: Το πάρτι για τα δεύτερα γενέθλια της Λίλιμπετ – Η έκπληξη από τον βασιλιά Κάρολο

Διοργανώθηκε ένα πάρτι με… αμερικανικό αέρα και την γιόρτασαν με την μεγαλοπρέπεια που αρμόζει στην οικογένεια του πρίγκιπα Χάρι.

Σύμφωνα με την La Libre, λίγες διασημότητες έλαβαν την πρόσκληση για το πάρτι στο σπίτι της οικογένειας στο Montecito.Ένας ζωολογικός κήπος είχε εγκατασταθεί στον κήπο για να διασκεδάσει τα παιδιά.

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: «Θα το μετανιώσουν» – Η απόφαση τα παιδιά τους να μην βλέπουν τους συγγενείς

Ο αγγλόφωνος Τύπος αναφέρει επίσης ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν σταματά στιγμή να ξοδεύει χρήματα και μάλιστα σε ό,τι αφορά την κόρη της δεν τσιγκουνεύεται ποτέ. Κάποιοι βέβαια την χαρακτηρίζουν σπάταλη, ενώ αρκετά δημοσιεύματα στο παρελθόν σχολίασαν ότι ο τρόπος ζωής της αγγίζει τρελά ποσά, που δεν μπορούσαν να καλυφθούν όσο ήταν μέλος της βασιλική οικογένειας.

Το δώρο που επέλεξε για την Λίλιμπετ κοστίζει 6.000 δολάρια! Πρόκειται για ένα μουσικό κουτί… με την υπογραφή του οίκου Cartier. Η αγάπη της Μέγκαν Μαρκλ για τη γαλλική φίρμα, ωστόσο, δεν είναι καινούργια. Πράγματι, είχε ήδη αγοράσει δύο ρολόγια “Tank” όταν γύριζε στη σειρά Suits.

Μέγκαν Μαρκλ: «Σκοπεύει να εγκαταλείψει τον Χάρι και να πάρει την επιμέλεια»
Ένα από τα μουσικά κουτιά Cartier (το συγκεκριμένο κοστίζει 3.250 ευρώ)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ