Σοφία Μουτίδου: Η Ελένη Καστάνη μάς είχε κάνει μαύρη τη ζωή – Τι είπε για τον Αλέξανδρο Ρήγα – ΒΙΝΤΕΟ

Η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου σε βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube αναφέρθηκε στην πολύ δύσκολη συνεργασία που είχε με την Ελένη Καστάνη καθώς και στον τσακωμό της με τον Αλέξανδρο Ρήγα λέγοντας ότι “πιάστηκαν στα χέρια”.

“Χαρακτηρίστηκα πρόσφατα ως πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία του Γιώργου του Βάλαρη. Δεν είχε σκάσει η φάση αυτή με τον Κιμούλη ακόμα. Δεν έκανα δημόσια δήλωση. Ο Γιώργος Βάλαρης έχει συνεργαστεί με τον Κιμούλη και λέει εμένα δύσκολη συνεργασία. Φαντάσου τι είμαι εγώ; Πως τα κατάφερα έτσι και πέρασα τον Κιμούλη; Απλώς για εμένα μπορούν να μιλάνε δημόσια και να λένε ότι θέλουν. Δηλαδή να βγαίνουν και να λένε, ‘η πιο δύσκολη συνεργασία, ζητάει τέρατα’. Αυτό το κάνουν πρώτον γιατί είναι γυναίκα και δεύτερον είναι άφοβοι με εμένα, δεν έχω καμία εξουσία, ώστε να τους αποκλείσω από μια δουλειά”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Σοφία Μουτίδου.

“Πιάστηκα στα χέρια με τον Αλέξανδρο Ρήγα, αλλά ήμασταν δύο ενήλικες άνθρωποι που αποφάσισαν να πλακωθούν στο ξύλο. Έπεσε ο θίασος πάνω μας, μας χώρισαν και ο τσαμπουκάς έληξε πάρα πολύ καλά . Ο καθένας ακολούθησε την πορεία του και ξαναπήγαμε στην πρόβα την επόμενη μέρα. Ήρθαμε στα χέρια για την πρόβα”, είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε.

“Η δεύτερη ιστορία που έχω να σας διηγηθώ με όνομα είναι αυτό που όλοι με ρωτάτε: ‘Ποια μπήκε στο καμαρίνι και είπε θα σε καρυδώσω;’. Ήταν η Ελένη Καστάνη, η οποία μας είχε κάνει τη ζωή μαύρη πάνω στη σκηνή. Είναι γνωστό μυστικό στο χώρο μας. Μας καταριότανε, “τον καρκίνο να φέρεται”, “που να ψοφολογήσετε όλες”. Πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία… Ένας συνάδερφος στο “Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή” απολύθηκε καταχρηστικά με ένα μήνυμα παράνομα, αβάσιμα, παράλογα, εκδικητικά, νοσηρά. Όταν πήγα και είπα: ‘Είναι δυνατόν; Διώξανε το παιδί και δεν είπε κανείς τίποτα»; Κάπνιζαν οι υπόλοιποι προς πάσα κατεύθυνση'”, ανέφερε η Σοφία Μουτίδου.

Η Σοφία Μουτίδου αναφέρθηκε και σε συναδέλφους της που δεν μαθαίνουν τα λόγια τους λέγοντας: “Μάθετε τα λόγια σας. Θα ξεχάσω εγώ που είχα πει στην Ρώπα ‘γιατί δεν μαθαίνεις τα λόγια σου και εκτιθέμεθα πάνω στη σκηνή’ και μου είπε ‘εγώ τα λόγια μου πριν την εβδομάδα, πριν την παράσταση δεν τα έχω μάθει ποτέ’. Συγχαρητήρια, μπράβο… Ή που είχα συνεργαστεί με τον Κώστα Κόκλα επανειλημμένα, ο οποίος έχει ένα φοβερό χούι έρχεται επτά ώρες μετά την έναρξη… Μία, δύο, τρεις του λέω ‘να σου πω δεν γίνεται αυτό που κάνεις’, μου λέει ‘όποτε ξανά μάθεις ότι είμαι σε δουλειά να μην έρθεις’. Την επόμενη μέρα μου έστειλε μία ορχιδέα στο καμαρίνι ‘σε αγαπώ, σε εκτιμώ, χίλια συγγνώμη’. Δεν έβαλε ποτέ μυαλό γιατί μετά από τρεις μέρες πάλι άργησε”.

Αναφερόμενη στη συνεργασία της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είπε: “Θα ξεχάσω που ήμουν έγκυος, και μου έσπρωχνε το πόδι από κάτω κάθε φορά που έλεγα ένα αστείο”.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.