Σίσσυ Χρηστίδου για Ναταλία Γερμανού: «Ποιος την είπε υποκρίτρια; Δεν περίμενα να το πάρει τόσο στραβά»

Η Ναταλία Γερμανού χθες (3/2) μέσα από την εκπομπή της απάντησε σε όσους την επέκριναν για τον τρόπο με τον οποίο τοποθετήθηκε σχετικά με το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα κατά των δημοσιογράφων. Σήμερα (4/2) η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε τις δηλώσεις της παρουσιάστριας και πρώην συνεργάτιδάς της και δήλωσε μπερδεμένη με τα όσα είπε η Ναταλία Γερμανού.

«Εγώ να ρωτήσω κάτι, γιατί έχω μπερδευτεί. Ειλικρινά έχω μπερδευτεί. Και με την χθεσινή της τοποθέτηση έχω μπερδευτεί πολύ. Γιατί ειλικρινά είναι ένας άνθρωπος που αισθάνομαι ότι μπορώ να αποκωδικοποιήσω και πίσω από τις λέξεις τις περισσότερες φορές, γιατί έχω συνεργαστεί μαζί της και την ξέρω αρκετά καλά», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Στη συνέχεια είπε: «Αυτά όλα τα σχόλια, που προέκυψαν μετά, είτε είχαν αγαπησιάρικη διάθεση είτε ήταν πιο επικριτικά, γιατί γίνανε πολλά σχόλια, έγιναν πάνω στο γεγονός ότι η ίδια η Ναταλία στις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα είπε «Καλά μας έκανε», ότι το αξίζαμε όλο αυτό και έπρεπε να μας συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο.

Αυτό κατάλαβα, μπορεί εγώ να το πήρα λάθος. Αυτό δε δείχνει ουσιαστικά ότι αναλαμβάνει μια ευθύνη; Όταν λέει «Καλά μας είπε» τι εννοούσε; Εννοούσε τις υπόλοιπες εκπομπές; Εννοούσε, «Καλά σας είπε εσάς, εμείς είμαστε μια άλλη εκπομπή;». Αλήθεια ρωτάω, με πολλή ειλικρίνεια και αγάπη.

Κάνοντας τη χθεσινή τοποθέτηση με αυτό τον τρόπο, ότι «Εμείς είμαστε μια άλλη εκπομπή», όταν ανέλαβε την ευθύνη αυτή στον αέρα, το έκανε από ευγένεια προς τους υπόλοιπους; Μπορεί. Επειδή είναι πολύ ευγενής να εννοούσε ότι η δική τους εκπομπή εξαιρείται και να ήθελε να πει «Καλά σας έκανε». Αυτό αντιλαμβάνομαι!».

«Ποιος την είπε υποκρίτρια;»

«Μου φαίνεται όλο πολύ περίεργο. Νομίζω ότι αυτή η τοποθέτηση έρχεται σε αντίθεση με την προηγούμενη. Δε ξέρω και σε ποιους αναφέρεται. Ποιος την είπε υποκρίτρια και να αλλάξει εκπομπή; Κανείς δε της είπε να αλλάξει εκπομπή. Η ίδια αισθανθήκαμε ότι ανέλαβε μια ευθύνη απέναντι σε αυτό που έγινε και είπε «Κάναμε λάθος». Προφανώς δεν ισχύει αυτό και πρέπει να αποσυρθούν όλα τα σχόλια. Δεν δείχνει εδώ ότι συμφωνεί με τον Γιώργο Νταλάρα ή ότι αυτό αφορά όλους εμάς τους υπόλοιπους, δεν αφορά το «Καλύτερα δεν γίνεται».

Χθες εξαίρεσε την εκπομπή της από αυτό το σύνολο. Εγώ το πρώτο σχόλιο το είχα βρει γενναίο και είχα πει ότι στέκεται απέναντι σε αυτό με αυτοκριτική και ειλικρίνεια. Μπορεί κι εμείς στα γραφεία να κάνουμε συζητήσεις ή να λέμε «Αυτό ας μη το κάνουμε, ας προστατεύσουμε αυτή την κατάσταση, ας προστατεύσουμε αυτή την ιστορία». Όμως στον αέρα είναι μία διαφορετική στάση και αυτό δεν είναι υποκριτικό», σημείωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ακόμα, πρόσθεσε: «Εμένα μου θυμίζει στο σχολείο που θέλαμε να κάνουμε αποχή και είχαμε την απουσιολόγο που έλεγε «Όχι, εμένα με νοιάζει μόνο τι λένε οι γονείς μου και οι καθηγητές». Άστο ρε παιδί μου. Πραγματικά αν θέλετε να κάτσουμε όλοι μαζί να αλλάξουμε ένα πλαίσιο, ελάτε να το κάνουμε χωρίς τους τηλεθεατές».

«Θεωρώ ότι η θέση της τώρα είναι πιο ξεκάθαρη. Την προηγούμενη φορά ήταν λίγο θολό, τώρα είναι πάρα πολύ ξεκάθαρη. Αισθάνεται ότι βάλθηκε από τους συναδέλφους της, οπότε είχε κάθε δικαίωμα να απαντήσει.

Εγώ στεναχωριέμαι που την είδα πικραμένη. Δεν περίμενα να το πάρει τόσο στραβά. Πάντως κανείς δεν είπε ότι πρέπει να αλλάξει εκπομπή. Η εκπομπή είναι εξαιρετική. Όλοι καταλάβαμε ότι η ίδια ανέλαβε μια ευθύνη σε αυτό που είχε συμβεί. Είναι μια εξαιρετική εκπομπή και πάει και πάρα πολύ καλά», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ