Ναταλία Γερμανού: Η απάντηση στη κριτική που δέχθηκε – «Η εκπομπή είναι ήδη άλλη, είναι ούτως ή άλλως διαφορετική»

Μέσα από την εκπομπή της το μεσημέρι του Σαββάτου η Ναταλία Γερμανού απάντησε σε όσους την επέκριναν για τον τρόπο με τον οποίο τοποθετήθηκε σχετικά με το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα κατά των δημοσιογράφων.

«Τώρα όσον αφορά το τεράστιο θέμα που ξεκίνησε με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα και το οποίο παρακολούθησα κλινήρης, να γιγαντώνεται και να παίρνει διαστάσεις αδικαιολόγητες ίσως, γιατί πήρε η μπάλα ανθρώπους που δεν χρειαζόταν, πιστεύω ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος το έθεσε στη σωστή του βάση», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

Στη συνέχεια τόνισε ότι: «Ο Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας, ο δημοσιογράφος μας ο αγαπημένος, που ήταν ένας από τους ανθρώπους που βρέθηκαν εκείνη την ημέρα έξω από το στούντιο του Real Fm ουδόλως προσεβλήθη από τον Γιώργο Νταλάρα».

«Είναι ένας άνθρωπος που είναι πάρα πολύ ευτυχισμένος που δουλεύει στο “Καλύτερα δε γίνεται”. Κυρίως γιατί αυτή η εκπομπή όχι μόνο τον σέβεται και τον αγαπά, αλλά του έδωσε την ευκαιρία, πέρα από το να είναι δημοσιογράφος και να παίρνει δηλώσεις από καλλιτέχνες, να κάνει μία πάρα πολύ σημαντική αποστολή στο Μάαστριχτ τα Χριστούγεννα και να πάρει συνέντευξη από έναν σπουδαίο μαέστρο συμφωνικής ορχήστρας.

Που δεν πιστεύω ότι πολλές εκπομπές το έχουν κάνει στους δημοσιογράφους τους. Άρα λοιπόν καταλαβαίνετε ότι ο Σπύρος μας όχι μόνο δεν προσεβλήθη, αλλά είναι και πολύ ευτυχισμένος που δουλεύει εδώ και υπάρχει αγάπη και από εκείνον προς εμάς και από εμάς προς εκείνον», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Ακόμα, η Ναταλία Γερμανού είπε: «Τα έβλεπα χαμογελώντας και έχω μάθει μετά από τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, έχω μάθει να τα παρακολουθώ με ήπιο και συγκαταβατικό χαμόγελο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο».

«Πραγματικά δεν θέλω να το ανοίξω και πολύ, γιατί εγώ ανήκω στη “Μενεγάκειο” σχολή, αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτήν τη λέξη. Η Ελένη πάντα κρατούσε μία στάση του “Δεν απαντάω”. Το θεωρώ και το πιο σωστό απ’ όλα», σημείωσε.

Επίσης, εξήγησε πως: «Έβλεπα συναδέλφους που έλεγαν ότι “Η Ναταλία θα απαντήσει το Σάββατο”. Δεν θα απαντήσει η Ναταλία το Σάββατο, ούτε και την Κυριακή. Σέβομαι όλες τις απόψεις συναδέλφων, δημοσιογράφων, παρουσιαστριών, παρουσιαστών και τα ακούω με σεβασμό.

Φιλτράρω, αλλά λογοδοτώ μόνο στον κόσμο που όλα αυτά τα χρόνια με παρακολουθεί και με βλέπει και μου ασκεί κριτική και την ακούω με πολύ σεβασμό και στο κανάλι το οποίο με πληρώνει. Κάπου αλλού όχι, θέλω να πιστεύω».

«Επειδή είδα κάτι δαχτυλάκια που σηκώθηκαν του τύπου “Αν δεν θες να είσαι υποκρίτρια, κοίτα να αλλάξεις την εκπομπή σου κι εσύ”, η εκπομπή είναι ήδη άλλη! Ήταν ανέκαθεν μία άλλη εκπομπή. Έχω την αίσθηση και εγώ και οι συνάδελφοί μου και ο Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας ανάμεσά τους, ότι κάνουμε μία άλλη εκπομπή που δεν χρειάζεται άλλες αλλαγές.

Είναι ούτως ή άλλως διαφορετική. Αυτό θα πω, δεν θα πω κάτι άλλο. Θα το κλείσω εδώ και πολύ ασχοληθήκαμε μαζί μου. Δεν ήμουν εγώ το θέμα, αλλά ο Γιώργος Νταλάρας. Αυτός πρέπει να είναι το θέμα, όχι εγώ και οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να τον στηρίξει ή να διαφωνήσει μαζί του», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ