Άντζελα Δημητρίου: «Η Όλγα αισθάνεται αδικημένη από την συμπεριφορά της μητέρας της» λέει η δικηγόρος της κόρης της τραγουδίστριας

Η συνέντευξη που παραχώρησε η Άντζελα Δημητρίου στο περιοδικό ΟΚ! και στην οποία αποκάλυψε το παρασκήνιο του τσακωμού με την κόρη της και τον γαμπρό της, έχει προκαλέσει σάλο. Μάλιστα οι δικηγόροι και από τις δύο πλευρές έχουν τοποθετηθεί δημοσίως.

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε η δικηγόρος της Όλγας Κιουρτσάκη και του συζύγου της, Φώτη Λώση. Η δικηγόρος του ζευγαριού, Αλεξάνδρα Μακρή, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι η κόρη της Άντζελας Δημητρίου νιώθει αδικημένη.

«Είναι καθ’ υπερβολή δοσμένο. (Ο Φώτης) ενημέρωσε για κάποιες αλλαγές στην τιμή του νερού, οι οποίες ήταν σε διπλανά μαγαζιά. Ήταν δύο μαγαζιά, ας πούμε, διπλανά και το ένα πουλούσε στην τετραπλάσια τιμή το νερό από το άλλο», ανέφερε αρχικά η δικηγόρος.

Στη συνέχεια είπε: «Είχαν δημιουργηθεί βαρύτατα χρέη στην περιουσία της κ. Δημητρίου, τα οποία με κόπο συμμαζεύτηκαν. Τέλος πάντων, υπήρχε μια συμφωνία στη διαχείριση.

Ο λόγος που και οι δύο εντολείς μου δεν απαίτησαν ποτέ μισθό συγκεκριμένο ήταν αυτός. Γνώριζαν ότι υπήρχαν βάρη στην περιουσία της κ. Δημητρίου, έκαναν και τα ίδια δηλαδή την θυσία αυτή να βοηθήσουν προκειμένου να συμμαζευτεί αυτή η κατάσταση».

«Η κ. Κιουρτσάκη νιώθει αδικημένη. Ακόμη και δύο ώρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού για τοκετό που είχε, έβαφε και χτένιζε την μητέρα της για να γνωρίσει περιποιημένη την εγγονή της και να είναι εν γένει περιποιημένη εκείνη την ημέρα. Ακόμη και ένα μήνα μετά την γέννα, έφυγε αφήνοντας πάλι το νεογέννητο για να ακολουθήσει τη μητέρα της στην Κω», πρόσθεσε.

«Θα ήθελαν να μιλήσουν μαζί της»

«Είναι πάρα πολύ άδικο για δύο ανθρώπους που έφυγαν αφήνοντας ένα βρέφος πίσω να ακούγεται ότι πήγαν να κάνουν διακοπές γιατί μάλιστα τους κούρασε λέει η γονεϊκότητα.

Και οι δύο εντολείς μου επειδή έχουν στεναχωρηθεί πάρα πολύ θα ήθελαν να μιλήσουν μαζί της, θα ήθελαν να μπορέσουν να καταλάβουν τους λόγους για τους οποίους αισθανόταν έτσι η κ. Δημητρίου αν όντως ισχύει δηλαδή αυτό», τόνισε η δικηγόρος του ζευγαριού.

Ακόμα, σημείωσε ότι: «Αν υπάρχει και κάτι που μπορεί να έχει μεσολαβήσει, δηλαδή κάποια παρεξήγηση, κάποια ενδεχομένως ανάμειξη τρίτου προσώπου. Έχουμε κάποια εικόνα για το ποιο άτομο θα μπορούσε ενδεχομένως να έχει ανάμειξη.

Το ότι μπορεί να υπήρχαν κάποιες εντάσεις στις σχέσεις τους ή να ακούστηκε κάτι που παρεξηγήθηκε στη συνέχεια και να έλαβε διαστάσεις, αυτό μάλλον συνέβη. Σίγουρα δεν είναι ούτε το νερό ούτε η τιμή του».

«Ο κ. Λώσης ήδη εδώ και δύο μήνες επειδή έχει διακόψει τη συνεργασία του με την κ. Δημητρίου έχει ήδη αναζητήσει κάποιες άλλες επαγγελματικές προοπτικές και με αυτόν τον τρόπο κιόλας ζει την οικογένειά του όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Γιατί όπως ξέρετε από την Αμερική δεν έλαβε κανένα ποσό ώστε να πεις ότι επέστρεψε και είχε τον τρόπο να συνεχίσει και να καλύψει τις ανάγκες του. Ναι, δεν έλαβαν κάποιο μισθό», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ