Sheryl Lee Ralph: «Διάσημος τηλεοπτικός δικαστής» μου επιτέθηκε σεξουαλικά

Η Sheryl Lee Ralph ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από έναν «διάσημο δικαστή της τηλεόρασης» σε μια επιχειρηματική εκδήλωση πριν από χρόνια, υποστηρίζοντας ότι στελέχη του δικτύου ήταν μάρτυρες της επίθεσης, αλλά της ζητήθηκε να μη μιλήσει για να μην ξεσπάσει σκάνδαλο.

«Βρισκόμουν σε δημόσιο χώρο για την προώθηση της εκπομπής στην οποία ήμουν εκείνη την εποχή. Και οι δύο εργαζόμασταν στο ίδιο τηλεοπτικό δίκτυο» ισχυρίστηκε η Ραλφ για το περιστατικό.

«Αυτός ο άντρας μπήκε μέσα, με άρπαξε, με γύρισε και ακούμπησε την γλώσσα του στο λαιμό μου. Όλοι από το δίκτυο που ήταν εκεί το είδαν» συνέχισε η ηθοποιός.

Ωστόσο η Sheryl Lee Ralph δεν αποκάλυψε ούτε το όνομα του άνδρα, αλλά ούτε και την περίοδο την οποία υποστηρίζει ότι συνέβη το περιστατικό, φρόντισε όμως να σημειώσει ότι δεν ήταν ο δικαστής Γκρεγκ Μάθις. «Τον αγαπώ. Είναι υπέροχος άνθρωπος», είπε για τον σταρ του «Judge Mathis». «Δεν ήταν αυτός. Είναι σπουδαίος άνθρωπος. Αυτός ήταν κάποιος άλλος».

Η Ραλφ τα δήλωσε αυτά στο podcast «The Way Up With Angela Yee». Εμφανώς αναστατωμένη καθώς έλεγε ξανά την ιστορία της, η ηθοποιός είπε ότι αποφάσισε να μιλήσει για αυτό με την ελπίδα να ενθαρρύνει άλλες γυναίκες και ηθοποιούς να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.

«Μίλα, πες την αλήθεια σου, μην κουβαλάς το βάρος του πόνου… ειδικά αν νιώθεις ότι είναι κάτι που δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις», είπε η Sheryl Lee Ralph.

Η ηθοποιός είπε ακόμα ότι αν και είχε σκοπό να καταγγείλει το περιστατικό «κάποιος από το δίκτυο με χτύπησε στον ώμο λέγοντας: “Παρακαλώ μην το κάνεις”. Δεν ήθελαν να ξεσπάσει σκάνδαλο γύρω από την εκπομπή του και δεν τους ένοιαζε τι μου είχε συμβεί».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ