«Σε λίγο θα χορεύω με τον Θεό» – Η μάχη τραγουδίστριας με τον καρκίνο – Το αποχαιρετιστήριο τραγούδι και ο γιος της

Ο λόγος για την 31χρονη τραγουδίστρια Κατ Τζάνις από την Ουάσιγκτον, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο, και συγκεκριμένα, σάρκωμα, στις αρχές του 2022. Η Τζάνις υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία.

Αυτό το διάστημα, η Τζάνις συνέχισε να ηχογραφεί και να λανσάρει νέα τραγούδια, ενώ τον Ιούλιο του 2022 έμαθε ότι απαλλάχθηκε από τον καρκίνο.

Δυστυχώς όμως, ο καρκίνος είχε άλλα σχέδια. Έναν χρόνο αργότερα, η Τζάνις ανακοίνωσε μέσω των social media πως η ασθένεια είχε επιστρέψει. Αυτή τη φορά, «χτύπησε» στους πνεύμονές της. Η Κατ αποκάλυψε τον περασμένο μήνα ότι «ο καρκίνος είχε νικήσει» και πως της έχουν απομείνει μόνο λίγες «εβδομάδες ή μήνες».

Τότε αποφάσισε μάλιστα, να κυκλοφορήσει ένα «αποχαιρετιστήριο τραγούδι», με τίτλο «Dance You Outta My Head», ως μια τελευταία προσπάθεια να συγκεντρώσει χρήματα για τον γιο της, Λορέν.

«Είμαι παγιδευμένη σε αυτό το σχεδόν άψυχο σώμα – Σε λίγο καιρό θα χορεύω με τον Θεό»

Στο τελευταίο της βίντεο, η Κατ Τζάνις έκανε ντουέτο με τη content creator Σάρα Κόθραν και στη συνέχεια, έκανε μια σοκαριστική ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της, γράφοντας:

«Ήταν τόσο δύσκολο για μένα να το περάσω αυτό, αλλά όλα αυτά τα βίντεο και οι διασκευές και όλη η υποστήριξή σας το έκαναν πιο εύκολο και δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά».

«Πάντα ήμουν δυνατή, οπότε όλο αυτό το διάστημα που περνούσα χωρίς να μπορώ να περπατήσω με άφησε να νιώθω παγιδευμένη. Αλλά αυτό με βοήθησε να θυμηθώ πως όταν ανέβω στον ουρανό, θα χορέψω με τον Θεό και θα πετάξω πάνω από τα σύννεφα. Ανυπομονώ» είπε και, κλείνοντας δακρυσμένη, πρόσθεσε: «Δε θα είμαι πια κολλημένη σε αυτό το σώμα. Θα χορεύω ξανά. Ελπίζω να σας δω όλους εκεί».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ