Ελισάβετ Μουτάφη: Δεν έχω επανέλθει από τον θάνατο του πατέρα μου

Η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω“. Η αγαπημένη ηθοποιός εξομολογήθηκε πως δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον θάνατο του πατέρα της.

Συγκεκριμένα, η Ελισάβετ Μουτάφη περιέγραψε αρχικά πως «μου πρότεινε ο Λάκης Λαζόπουλος να αλλάξω το επίθετο μου και είχε δίκιο. Με έγραφαν παντού λάθος, παντού! Ήταν φρικτό αυτό που συνέβαινε! Μου λέει ότι «το Μουταφτσή είναι σαν φτέρνισμα» όταν δουλέψαμε στην ταινία «Ο καλύτερος μου φίλος» με τον Γιώργο Λάνθιμο και είμαι πολύ περήφανη για αυτό. «Να το αλλάξουμε» μου λέει και και συμφώνησα αν και μου φαινόταν λίγο περίεργο. Μετά το συνήθισα αλλά διάλεξα αυτό που είχε ο πατέρας μου, το Μουτάφης».

«Η απώλεια του πατέρα φαντάζομαι ότι ήταν κάτι που σε ταρακούνησε» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής για να αποκριθεί η καλεσμένη του πως «τώρα θα κλείσουμε δυο χρόνια, τον Μάρτιο. Έφυγε δυο μέρες μετά τα γενέθλια του».

«Συγκινήθηκα πολύ που σας είδα να χορεύετε μαζί γιατί ήμουν εκεί, το έζησα αυτό» πρόσθεσε ο Νίκος Χατζηνικολάου με την Ελισάβετ Μουτάφη να σημειώνει τα εξής με συναισθηματική φόρτιση. «Το ξέρω. Εκείνο ήταν… Δεν μπορώ πια εγώ να το δω αυτό. Δηλαδή ευτυχώς που βάλατε λίγο (σ.σ. στο βίντεο της εκπομπής) γιατί πραγματικά ακόμα είμαι πολύ δύσκολα. Δεν έχω επανέλθει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ