Σασμός: Ερωτευμένος ο “Πέτρος Βρουλάκης” – Αυτή είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Μπορεί ο Πέτρος Βρουλάκης του τηλεοπτικού “Σασμού” να έφυγε από τη ζωή και από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, ωστόσο, όλα δείχνουν πως περνά την καλύτερη φάση της ζωής του και της καριέρας του.

Μετά τους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ταινίας όπως το “Ξύπνημα της άνοιξης” του Κωνσταντίνου Γιάνναρη και το “Ξενία” του Πάνου Κούτρα, ο 28χρονος Κώστας Νικούλι καταξιώθηκε και στο τηλεοπτικό στερέωμα με τον ρόλο στον “Σασμό”. Επίσης, πρωταγωνιστικούς ρόλους έχει και στο “Έρωτας μετά…” αλλά και στο “42οC”.

Ο ηθοποιός όμως γνωρίζει και την προσωπική ευτυχία αφού είναι ερωτευμένος με την ηθοποιό Κατερίνα Μαούτσου, με την οποία συγκατοικούν τους τελευταίους οκτώ μήνες, σύμφωνα με την Espresso.

Όπως είχε δημοσιεύσει η Realnews, τον Νοέμβριο, η Κατερίνα έχει φέρει μεγάλες αλλαγές στη ζωή του, αφού είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός πέρασε στο στάδιο της συγκατοίκησης.

Η επίσης ηθοποιός Κατερίνα Μαούτσου αποτελεί έναν από τους πιο αυστηρούς κριτές του. «Παρακολουθούμε μαζί τη σειρά. Την ώρα που τη βλέπουμε, μου κάνει παρατηρήσεις», έχει δηλώσει ο Κώστας Νικούλι για τη σύντροφό του.

Η 35χρονη Κατερίνα είναι απόφοιτη της Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, αλλά και του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Aθηνών. Ήδη μετρά πολλές ενδιαφέρουσες συνεργασίες, όπως με τους Γιάννη Μπέζο, Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο, Θωμά Μοσχόπουλο και Βίκυ Σταυροπούλου, ενώ αίσθηση προκάλεσε στο θεατρικό κοινό η τελευταία παράσταση στην οποία έπαιξε τον περασμένο χειμώνα, με τίτλο «Ρόζμαρι». Πρόκειται για ένα δυνατό έργο για τη γυναίκα και την τέχνη στην εποχή του ελληνικού #MeToo σε online θέατρο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ