Φρίκη στη Γαλλία: Μητέρα σκότωσε τον 10χρονο γιο της και έβαλε το πτώμα σε βαλίτσα

Ένα δεκάχρονο παιδί βρέθηκε νεκρό μέσα σε μια βαλίτσα, που ήταν πεταμένη σε κάδο απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του στη Γαλλία.

Της Μαρίας Δεναξά

Οι αστυνομικές Αρχές αναζητούν την 33χρονη μητέρα του που έχει εξαφανιστεί και είναι πιθανό να είναι εκείνη που δολοφόνησε το παιδί.  Στο σπίτι που διέμεναν στο Φεριέρ-αν-Μπρι στον νομό του Σεν-ε-Μαρν, βρέθηκαν ίχνη αίματος. Ήταν ο πατέρας που δήλωσε ότι ο 10χρονος γιος του και η 33χρονη σύζυγός του αγνοούνταν από χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα για τον εντοπισμό τους πραγματοποιήθηκε μια “μεγάλη” επιχείρηση με τη συμμετοχή της πυροσβεστικής υπηρεσίας και της αστυνομίας.

 “Το παιδί έφερε αρκετά σοβαρά τραύματα, τα οποία πιθανότατα προκλήθηκαν από μαχαίρι”, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο του εισαγγελέα. “Η νεκροψία που έχει προγραμματιστεί θα διευκρινίσει τα αίτια του θανάτου”.

Η μητέρα έφυγε από το σπίτι  χωρίς τα πράγματά της. Σύμφωνα με το BFMTV, η μητέρα, που δεν πήρε μαζί της χωρίς τα υπάρχοντά της, είναι ψυχολογικά ευάλωτη. Σύμφωνα με  πληροφορίες, το ζευγάρι αντιμετώπιζε μια δύσκολη κατάσταση, καθώς χώριζε, αλλά εξακολουθούσε να ζει κάτω από την ίδια στέγη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ