Μπραντ Πιτ: Νέος έρωτας με Σουηδή popstar;

Οργιάζουν οι φήμες ότι νέος έρωτας μπήκε στη ζωή του Μπραντ Πιτ. Σύμφωνα με τις αναφορές, η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Χολιγουντιανού σταρ είναι μία Σουηδή τραγουδίστρια, 23 χρόνια νεότερή του.

Σύμφωνα με τη βρετανική Sun που επικαλείται τον λογαριασμό στο instagram@deuxmoi, όπου χρήστες ανεβάζουν πληροφορίες για ειδύλλια διασήμων, η Lykke Li και ο Μπραντ Πιτ βλέπονται από τα μέσα του περασμένου έτους, ενώ η τραγουδίστρια λέγεται ότι μένει μόλις τρία λεπτά μακριά του στο Λος Άντζελες, κάτι που εξυπηρετεί την κρυφή τους σχέση.

Σύμφωνα με το κουτσομπολίστικο Deux Moi, οι φήμες άρχισαν να διαδίδονται στην ιδιαίτερη πατρίδα της Lykke, τη Σουηδία. Την περασμένη εβδομάδα πηγή ανέφερε ότι ο Μπραντ και “αυτή η Σουηδή τραγουδίστρια” εθεάθησαν σε ιταλικό εστιατόριο που άνοιξε πρόσφατα στο Χόλιγουντ και στο οποίο συχνάζουν πολλοί διάσημοι.

“Ήταν η Lykke, δειπνούσαν μαζί” είπε πηγή στη Sun. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, η τραγουδίστρια μένει μόλις μια ανάσα μακριά από τον Μπραντ Πιτ, ενώ έχει έναν 6χρονο γιο με τον πρώην σύντροφό της, τον παραγωγό Τζεφ Μπάσκερ. “Ο Μπραντ και η Lykke έχουν καταφέρει να βρίσκονται χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς καθώς είναι γείτονες. Είναι καταπληκτικό για τον Μπραντ να έχει κάποια που μένει τόσο κοντά του” πρόσθεσε η πηγή στη Sun.

Ωστόσο, έρχονται τα αμερικανικά Μέσα να διαψεύσουν τις φήμες. Το Page Six επικαλούμενο πηγές προσκείμενες στον σταρ επιβεβαιώνουν ότι ο Μπραντ και η Lykke δεν έχουν “κρυφό ειδύλλιο”.

“Δεν την έχει δει εδώ και δύο χρόνια. Τη γνώρισε πριν από κάποια χρόνια, δεν υπάρχει κάτι αρνητικό. Δεν βγαίνουν” επέμεινε η πηγή που μίλησε στο Page Six.

Πριν από τη Lykke, φήμες ήθελαν τον Μπραντ Πιτ να βγαίνει με τη Γερμανίδα καλλονή, Νικόλ Ποτουράλσκι, 29 ετών. Ωστόσο, άλλη πηγή τόνισε ότι ο Πιτ δεν ενδιαφέρεται να κάνει σχέση με άλλη διάσημη. “Δεν βλέπω τον Μπραντ να βγαίνει με κάποια σταρ ξανά, Σίγουρα όμως μπορεί να κάνει σχέση με κάποια με πολύ πιο χαμηλό προφίλ”.

Ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται στο μέσο ενός ταραχώδους διαζυγίου με την Αντζελίνα Τζολί, με την οποία δίνουν μάχη για την κηδεμονία των παιδιών τους.

Πηγή πρόσφατα επιβεβαίωσε στο Page Six ότι ο Πιτ απολαμβάνει τη ζωή του εργένη και βγαίνει γενικώς αλλά δεν βλέπει κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο “σοβαρά”.

Η Li από την πλευρά της προηγουμένως είχε σχέση με τον μουσικό παραγωγό Τζεφ Μπάσκετ, τον άνθρωπο πίσω από τις βραβευμένες με Γκράμι επιτυχίες του Jay Z “Run This Town”, του Κάνει Γουέστ “All of the Lights” και του Μαρκ Ρόνσον “Uptown Funk”. Το ζευγάρι χώρισε αμέσως μετά τη γέννηση του γιου τους το 2018.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ