Αντζελίνα Τζολί: Νέο “χτύπημα” κατά του Μπραντ Πιτ

Συνεχίζεται η σκληρή δικαστική μάχη ανάμεσα στην Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ με τη Χολιγουντιανή σουπερστάρ να πετυχαίνει νέο “χτύπημα” κατά του τέως συζύγου της.

Η Αντζελίνα Τζολί πούλησε το 50% του οινοποιείου Château Miraval, που είχε στην κατοχή της, στον όμιλο κρασιών Tenute del Mondo, μερος του Ομίλου Stoli.

Αντζελίνα Τζολί Μιραβάλ

Η έκταση, που τώρα αποτιμάται στα 164 εκατ. δολάρια, είναι εκεί που το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2008.

Τον Σεπτέμβριο, τα σχέδια της Αντζελίνα να πουλήσει το μερίδιό της στον κολοσσό αλκοόλ και ακινήτων, χαρακτηρίστηκαν εκδικητικά σε αγωγή που κατέθεσε εναντίον της ο τέως σύζυγός της και συνιδιοκτήτης του οινοποιείου Μπραντ Πιτ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της DailyMail.com.

Αντζελίνα Τζολί Μπραντ Πιτ

Η Τζολί κατηγορήθηκε ότι προσπάθησε να αποκόψει τον ηθοποιό από μία συμφωνία να πουλήσει το 50% του μεριδίου της στους αμπελώνες.

Τώρα ανακοινώθηκε ότι ο όμιλος αγόρασε το μερίδιο της Τζολί μέσω της εταιρείας οίνου Tenute del Mondo, που έχει στην κατοχή της ετικέτες όπως οι Masseto, Ornellaia, Luce, CastelGiocondo, Achaval Ferrer και Arínzano.

Miraval
Κρασί Miraval

Ο Jon Pepper MW, διευθυντής της Tenute del Mondo καυχήθηκε για την αγορά λέγοντας: “Με την προσθήκη ενός ροζέ αυτού του διαμετρήματος είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε τις εξαιρετικές απαιτήσεις τόσο των πελατών όσο και των συνεργατών μας”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.