Κώστας Νικούλι: Η γυναίκα που άλλαξε τη ζωή του ηθοποιού της σειράς “Σασμός”

Ο Κώστας Νικούλι, ο Πετρής της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Σασμός» μπορεί να φαίνεται σκληρός και απρόσιτος, όμως στην προσωπική του ζωή ζει ένα μεγάλο έρωτα στο πλευρό της Κατερίνας Μαούτσου. Η Κατερίνα έχει φέρει μεγάλες αλλαγές στη ζωή του, αφού είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός πέρασε στο στάδιο της συγκατοίκησης.

Της Κορύνας Μανταγάρη

«Είμαι σε μια φάση που τρέχω αρκετά, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Βρίσκομαι με ανθρώπους που με αγαπούν και τους αγαπώ. Έχει ανοίξει ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή μου. Εδώ και έξι μήνες συζώ με την κοπέλα μου. Είναι πολύ ωραία που συγκατοικούμε. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω», είπε πρόσφατα, μιλώντας ανοιχτά για την ευτυχία που βιώνει.

Πρόσφατα, μάλιστα, το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου, το ζευγάρι εθεάθη παρέα με καλούς φίλους σε εστιατόριο στην Κυψέλη να απολαμβάνει μεζεδάκια και καλό κρασί.

Περιζήτητος

Ο «Σασμός» δεν ήταν η πρώτη αφορμή για να γνωρίσει το κοινό τον Κώστα. Ο 28χρονος ηθοποιός με καταγωγή από την Αλβανία κατάφερε να γίνει γνωστός πρώτα στον κινηματογράφο.
Η συμμετοχή του στην εξαιρετική κινηματογραφική ταινία «Ξενία» του Πάνου Κούτρα χάρισε το 2014 στον Κώστα Νικούλι το βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Ηθοποιού στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας-Νύχτες Πρεμιέρας, από κοινού με τον συμπρωταγωνιστή του, Νίκο Γκέλια.

Ακολούθησαν θεατρικές παραστάσεις, αλλά και ένας δυνατός ρόλος στη σειρά «Έρωτας μετά», όπου ουσιαστικά ο Κώστας συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό.

Την περασμένη σεζόν έκανε ένα σύντομο τηλεοπτικό πέρασμα από τις δημοφιλείς «Άγριες Μέλισσες», όπου υποδύθηκε τον Γιώργο Σταμίρη, τον πατέρα των αδελφών Σταμίρη, σε νεαρή ηλικία.

Η επίσης ηθοποιός Κ. Μαούτσου αποτελεί έναν από τους πιο αυστηρούς κριτές του. «Παρακολουθούμε μαζί τη σειρά. Την ώρα που τη βλέπουμε, μου κάνει παρατηρήσεις», έχει δηλώσει ο Κ.
Νικούλι για τη σύντροφό του.

Η 35χρονη Κατερίνα είναι απόφοιτη της Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, αλλά και του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού
Πανεπιστημίου Aθηνών. Ήδη μετρά πολλές ενδιαφέρουσες συνεργασίες, όπως με τους Γιάννη Μπέζο, Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο, Θωμά Μοσχόπουλο και Βίκυ Σταυροπούλου, ενώ αίσθηση προκάλεσε στο θεατρικό κοινό η τελευταία παράσταση στην οποία έπαιξε τον περασμένο χειμώνα, με τίτλο «Ρόζμαρι». Πρόκειται για ένα δυνατό έργο για τη γυναίκα και την τέχνη στην εποχή του ελληνικού #MeToo σε online θέατρο.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ