Σάρα Φέργκιουσον: Συνόδεψε την βασιλική οικογένεια στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία για πρώτη φορά από την δεκαετία του ’90

Μία από τις παραδόσεις της βρετανικής βασιλικής οικογένειας είναι το να παρακολουθούν όλοι μαζί τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής στο Νόρφολκ.

Η Σάρα Φέργκιουσον παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Άντριου στις 23 Ιουλίου του 1986. Το πριγκιπικό ζευγάρι απέκτησε κατά τη διάρκεια του γάμου τους δύο κόρες, την Πριγκίπισσα Βεατρίκη και την Πριγκίπισσα Ευγενία, όμως τα προβλήματα τα οποία αντιμετώπισαν τους οδήγησαν να ανακοινώσουν το διαζύγιό τους τον Μάρτιο του 1992, το οποίο βγήκε επίσημα στις 30 Μαΐου του 1996.

Οι δύο τους διατήρησαν καλές σχέσεις και μάλιστα όπως έχει γίνει γνωστό συγκατοικούν, παρ’ ότι είναι χωρισμένοι. Από τότε που χώρισαν η Φέργκιουσον δεν εμφανίζεται δημοσίως σε εκδηλώσεις της βασιλικής οικογένειας, παρά μόνο σε πολύ σημαντικές περιστάσεις όπως οι γάμοι των παιδιών της και η κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Μάλιστα, ενώ ακουγόταν ότι περνούσε τα Χριστούγεννα με την βασιλική οικογένεια, δεν τους είχε συνοδέψει ποτέ στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία. Κάτι τέτοιο χθες (25/12) άλλαξε, αφήνοντας έκπληκτους όσους παρακολουθούν την οικογένεια του Βασιλιά Καρόλου, καθώς είχαν να την δουν να δίνει το παρών στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία από την δεκαετία του ’90, μετά τον χωρισμό της από τον Πρίγκιπα Άντριου το 1992.

Σάρα Φέργκιουσον
Πηγή: AP

 

Σάρα Φέργκιουσον
Πηγή: Reuters

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ