Σάλος με την αφίσα της νέας ταινίας της Πενέλοπε Κρουζ – ΦΩΤΟ

Σάλος έχει προκληθεί με την αφίσα της νέας δραματικής ταινίας του Πέδρο Αλμοδοβάρ με πρωταγωνίστρια τη μούσα του, Πενέλοπε Κρουζ. Η αφίσα θεωρήθηκε προκλητική για το Instagram και “λογοκρίθηκε” λόγω των αυστηρών κανόνων που ισχύουν στο μέσω της κοινωνικής δικτύωσης.

Η αφίσα, που κατέβηκε για λίγο από το Ιnstagram, δείχνει μια θηλή, από την οποία στάζει γάλα μπροστά σε κόκκινο φόντο.

Ο δημιουργός Javier Jaén μοιράστηκε ξανά την αφίσα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγραψε : “Όπως ήταν αναμενόμενο το instagram έχει αφαιρέσει την αφίσα που κάναμε για την τελευταία ταινία του Αλμοδόβαρ #madresparalelas. Θα το αναρτήσω ξανά. Σας ευχαριστούμε για την κοινή χρήση”.

Οι θαυμαστές του καλλιτέχνη πάντως λάτρεψαν την αφίσα, κάνοντας λόγο για ένα αριστούργημα για έναν καταπληκτικό σκηνοθέτη. “Μπράβο Javier!’ του έγραψε ένας χρήστης. “Η δουλειά σας είναι πάντα εξαιρετική και ξεπερνά τα εμπόδια”, ανέφερε ένας άλλος.

Η νέα ταινία του Αλμοδοβάρ

Στη νέα ταινία του Αλμοδοβάρ, με τίτλο «Παράλληλες Μητέρες» (Μadres Paralelas), πρωταγωνιστούν οι αγαπημένες του Πενέλοπε Κρουζ, Ρόσι ντε Πάλμα και Χουλιέτα Σεράνο, παρέα με την γεννημένη στην Ιταλία Αϊτάνα Σάντσεζ-Γκίχον.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, δύο γυναίκες, η Γιάνις και η Άννα, γνωρίζονται στην κλινική όπου περιμένουν να γεννήσουν. Αμφότερες είναι ανύπαντρες μητέρες και έμειναν έγκυες, χωρίς να το επιδιώκουν. Η Γιάνις είναι εύπορη, βρίσκεται στη μέση ηλικία και δεν το μετανιώνει. Η Άννα, είναι έφηβη, κουβαλά τραύματα και το μετανιώνει. Η Γιάνις προσπαθεί να της οπλίσει με κουράγιο και δύναμη. Τα λόγια που ανταλλάσσουν εκείνες τις ώρες θα δημιουργήσουν έναν ιδιαίτερο, πολύ στενό σύνδεσμο μεταξύ τους και οι ζωές τους θα συσχετιστούν με καθοριστικό τρόπο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ