Σάκης Τανιμανίδης: Μήνυμα στήριξης στην Χριστίνα Μπόμπα, μετά τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της

Ταξίδι στο Μιλάνο πραγματοποίησε η Χριστίνα Μπόμπα, καθώς είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ωστόσο, η influencer δέχτηκε αρνητικά σχόλια στα social media, με αφορμή την εμφάνισή της και το γεγονός ότι έφυγε, αφήνοντας πίσω τα παιδιά της.

Η Χριστίνα Μπόμπα κατακρίθηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους, λόγω του ότι επέλεξε να βάλει μια μπλούζα με αποκαλυπτικό ντεκολτέ, όπως και για το γεγονός ότι έκανε ταξίδι, χωρίς τις δίδυμες κόρες της.

Την Κυριακή η Χριστίνα Μπόμπα αντέδρασε, δίνοντας την δική της απάντηση στα όσα γράφτηκαν για εκείνη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το περιστατικό έκανε τον γύρο του διαδικτύου και πολλοί ήταν οι χρήστες που θέλησαν να πάρουν το μέρος της, στέλνοντας μηνύματα στήριξης. Το ίδιο έκανε και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης.

Ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε σε στόρι του μια από τις επίμαχες φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπας, την οποία συνόδευσε με λόγια καρδιάς.

«Είμαι τόσο περήφανος για σένα. Εκτός από την δυναμική, πανέμορφη γυναίκα που γνώρισα, έγινες και μία υπέροχη μητέρα, μεγαλώνοντας 2 δίδυμα κορίτσια.

(Το παρακάτω είναι για όλες τις γυναίκες που έγιναν μητέρες).

Να κάνεις ό,τι θέλεις, να φοράς ό,τι γουστάρεις, να πηγαίνεις όπου θέλεις και να μην δίνεις λογαριασμό σε κανέναν εκτός από τον ίδιο σου τον εαυτό…Αυτός ξέρει καλύτερα», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ακολουθεί η ανάρτηση που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ