Σακίρα: Στην αντεπίθεση οι δικηγόροι της για την νέα έρευνα για φοροδιαφυγή

Αρνείται ότι φοροδιέφυγε η Σακίρα, η οποία μέσω των δικηγόρων της τα βάζει με τους Ισπανούς δικαστές.

Μπλεξίματα για την Σακίρα: Νέα έρευνα σε βάρος της για φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ

Οι δικηγόροι της λατίνας τραγουδίστριας ανέφεραν ότι η ίδια ενημερώθηκε για την νέα έρευνα σε βάρος της για φοροδιαφυγή από τα ΜΜΕ και επιμένει ότι «πάντα ενεργούσε σύμφωνα με τον νόμο».

«Όπως έχει δηλωθεί σε πολλές περιπτώσεις, η Σακίρα υπερασπίζεται ότι κινείται πάντα σύμφωνα με το νόμο και υπό την καθοδήγηση των καλύτερων ειδικών σε θέματα φορολογίας. Η νομική ομάδα της τραγουδίστριας δεν θα προβεί σε κανένα σχόλιο μέχρι να φτάσει η κοινοποίηση με την επίσημη και νομικά καθιερωμένη οδού. Όπως είναι δημόσια γνωστό και όπως κοινοποιήθηκε επίσημα στο υπουργείο Οικονομικών της Ισπανίας, η Σακίρα ζει πλέον στο Μαϊάμι, οπότε πρέπει να κοινοποιηθεί προσωπικά στη νέα της διεύθυνση, σύμφωνα με τις αυστηρές διατάξεις του νόμου. Τώρα επικεντρώνεται στην καλλιτεχνική της ζωή στο Μαϊάμι και είναι ήρεμη και σίγουρη για την ευνοϊκή επίλυση των φορολογικών της υποθέσεων», ανέφεραν, μεταξύ άλλων, οι δικηγόροι της Σακίρα.

Η Σακίρα έγινε γοργόνα: Δείτε το νέο βίντεο κλιπ της

Η Σακίρα βρίσκεται ήδη στα δικαστήρια με κατηγορίες για τα 14,5 εκατομμύρια ευρώ σε οφειλόμενους φόρους από το 2012 έως το 2014. Ωστόσο τώρα οι ισπανικές αρχές φαίνεται ότι ερευνούν τα εισοδήματα της και για το φορολογικό έτος του 2018. Η 46χρονη τραγουδίστρια έχει υποστηρίξει ότι δεν πρόκειται να κάνει καμία εξωδικαστική συμφωνία και θα πάει σε δίκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ