Η Σακίρα έγινε γοργόνα: Δείτε το νέο βίντεο κλιπ της

Πίσω της φαίνεται ότι έχει αφήσει τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ η Σακίρα, που προχωράει δυναμικά με την καριέρα της. Έτσι έδωσε στην δημοσιότητα το νέο βίντεο κλιπ για το τραγούδι της «Copa Vacia», στο οποίο συνεργάζεται με τον Μανουέλ Τουρίζο.

Σακίρα: Μεταμορφώθηκε σε γοργόνα για το νέο τραγούδι της

Η Σακίρα εμφανίζεται ως εντυπωσιακή γοργόνα, την οποία πιάνει στα δίχτυα του ο Μανουέλ Τουρίζο και την διασώζει από τον ωκεανό που έχει γεμίσει σκουπίδια.

Σακίρα: Νέος έρωτας στο πρόσωπο οδηγού της Formula 1;

Τις τελευταίες ημέρες οι δύο Κολαμβιανοί τραγουδιστές μοιράζονταν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την συνεργασία τους.

Οι θαυμαστές της Σακίρα αναμένουν με ενδιαφέρον το νέο άλμπουμ το οποίο βρίσκεται στα σκαριά αλλά δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα δοθεί στη δημοσιότητα.

Σακίρα: Νέο ειδύλλιο με αστέρα του NBA;

Τον περασμένο Ιανουάριο η τραγουδίστρια κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της λίστας Billboard με δύο τραγούδια τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο άλμπουμ.

Το τελευταίο άλμπουμ της Σακίρα πριν έξι χρόνια, το 2017, και περιείχε την συνεργασία της με τον σούπερ σταρ της λάτιν μουσικής, Μαλούμα στο τραγούδι «Chantaje».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ