Ωρωπός: Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του 23χρονου επίδοξου βιαστή με το πατίνι

Δόθηκαν στην δημοσιότητα τα στοιχεία του 23χρονου αλλοδαπού που προσπάθησε να βιάσει 69χρονη σε παραλία στον Ωρωπό.  Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας τα στοιχεία του δίνονται στην δημοσιότητα, κατόπιν εντολής από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για το αδίκημα της απόπειρας βιασμού. Ο 23χρονος συνελήφθη στις 9 Ιουνίου 2023 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού.

Δείτε ΕΔΩ την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρεται  «επειδή η παραπάνω αξιόποινη πράξη προσβάλλει το έννομο αγαθό της ανθρώπινης αξίας και της γενετήσιας ελευθερίας και αυτοδιάθεσης, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, αποσκοπεί στην διερεύνηση, ανίχνευση ή δίωξη του παραπάνω εγκλήματος σε βάρος και άλλων θυμάτων και την αποτροπή απειλής της δημόσιας ασφάλειας σε σχέση με το διερευνώμενο έγκλημα.  Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την αστυνομία στους τηλεφωνικούς αριθμούς 22950-39430 του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 23χρονος από το Πακιστάν πλησίασε την 69χρονη γυναίκα στην παραλία Άγιος Κωνσταντίνος στον Ωρωπό, την χτύπησε και επιχείρησε να τη βιάσει μέρα μεσημέρι. Η γυναίκα είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο.  Η 69χρονη με το ποδήλατό της έφυγε από το σπίτι της με σκοπό να πάει στην παραλία να κολυμπήσει. Φθάνοντας συνάντησε γνωστούς της από την περιοχή. Λίγα λεπτά αργότερα στην παραλία έφτασε και ο Πακιστανός με ένα ηλεκτρικό πατίνι.

Την ώρα που η γυναίκα συζητούσε με τους υπόλοιπους στην παραλία, τον είδε να κάθεται σε ένα παγκάκι κοντά τους. Όταν έμεινε μόνη της και αποφάσισε να μπει στη θάλασσα για να κολυμπήσει, τον είδε να την ακολουθεί και να κάνει άσεμνες κινήσεις.

Στη συνέχεια άρπαξε τη γυναίκα και την έβαλε στο παγκάκι όπου ο νεαρός αποπειράθηκε να τη βιάσει αλλά μόλις κατάλαβε την παρουσία δύο ατόμων στη θάλασσα, έφυγε γρήγορα με το πατίνι. Η γυναίκα οδηγήθηκε αρχικά στην Αστυνομία και στη συνέχεια στο Θριάσιο Νοσοκομείο ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Ο νεαρός συνελήφθη ενώ άλλες τρεις γυναίκες τον έχουν καταγγείλει για επιθέσεις εναντίον τους μέσα σε μια εβδομάδα. «Δεν μπορώ να κινηθώ. Με έχει χτυπήσει σε όλο μου το σώμα. Δεν είμαι καλά καθόλου, ούτε ψυχολογικά. Θα ήμουν δεύτερη Τοπαλούδη. Είμαι σίγουρη σε αυτό. Θα με στραγγάλιζε και θα με έριχνε στη θάλασσα να με πνίξει για να μη τον μαρτυρήσω» είχε περιγράψει η 69χρονη.

«Κατάλαβα ότι κάτι θα μου συμβεί. Και όπως μπήκε, έκανε πως ερχόταν προς τα εμένα. Κάνω κύκλο και βγαίνω. Ήμασταν στην παραλία αυτός και εγώ. Κανένας άλλος. Και σε κλάσματα δευτερολέπτου πάω να πάρω το ποδήλατο και τον βλέπω με βουτάει, με χτυπάει πάνω στο παγκάκι, χτύπησα στο κεφάλι μου και γύρισε το σώμα μου, πέφτω πάνω στο ποδήλατό μου στο καρεκλάκι μου και σκάω κάτω στην άμμο. Δεν μπορούσα να σηκωθώ γιατί πριν από ένα χρόνο χειρουργήθηκα στον 12ο σπόνδυλο. Και του λέω “εδώ οι βάρκες έχουν κάμερες και θα σε δούνε και έρχεται η αστυνομία”. Κάτι έλεγε αλλά το έλεγε στα πακιστανικά, στα ξένα δεν καταλάβαινα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ