Σακίρα – Πικέ: Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για νευρικό κλονισμό της τραγουδίστριας

Λίγες μέρες μετά την πληροφορία για το τέλος του γάμου της Σακίρα με τον Πικέ, δημοσιεύματα του ισπανικού τύπου θέλουν την τραγουδίστρια να μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο από το σπίτι της στην Βαρκελώνη έπειτα από νευρικό κλονισμό που υπέστη. 

Όπως σημειώνεται η Σακίρα δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει, σε βαθμό που κατέληξε να καταρρεύσει. Οι νοσοκόμοι που έφτασαν στο σπίτι ρώτησαν αν χρειαζόταν ψυχολογική βοήθεια και συμφώνησε να πάει στην κλινική Teknon στη Βαρκελώνη.

Οι πληροφορίες προέρχονται από το «HOLA!», που αναφέρει “ήταν γύρω στις πέντε το απόγευμα και αυτό που φαινόταν σαν μια ήσυχη μέρα του Σαββατοκύριακου μετατράπηκε σε μια μοιραία μέρα και για τους δύο. Όπως εξηγούν πηγές και όπως φαίνεται από αυτές τις αποκλειστικές εικόνες, εκείνη την ημέρα το ζευγάρι βίωσε ένα θλιβερό και τεταμένο επεισόδιο”.

Η Σακίρα χρειάστηκε ιατρική περίθαλψη το περασμένο Σάββατο, λίγες μέρες πριν το portal «El Periódico» αποκαλύψει τον φερόμενο χωρισμό του ζευγαριού. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δύο αυτοκίνητα και ένα ασθενοφόρο εντοπίστηκαν κοντά στο σπίτι της Σακίρα και του Πικέ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ