Σακίρα: Η έκκληση για την προστασία των παιδιών της – Η νέα ζωή στο Μαϊάμι

Η Σακίρα έκανε μια παθιασμένη έκκληση για προστασία της ιδιωτικής της ζωής, μετά την μετακόμιση μαζί με τα παιδιά της στο Μαϊάμι.

Έφυγε για Μαϊάμι η Σακίρα με τα παιδιά της – Το «αντίο» στην παλιά ζωή στην Βαρκελώνη

Η τραγουδίστρια την περασμένη εβδομάδα έφυγε από την Βαρκελώνη με τους γιους της Μίλαν, 10 ετών, και Σάσα, 8 ετών, μετά τον δραματικό χωρισμό της από τον πρώην ποδοσφαιριστή, Ζεράρ Πικέ.

Σε μια απελπισμένη προσπάθεια να ξεκινήσει από την αρχή, η τραγουδίστρια ζήτησε τώρα από τους θαυμαστές της να σεβαστούν τον προσωπικό χώρο των γιων της καθώς προσπαθούν να “χτίσουν” τη νέα τους ζωή στο Sunshine State.

Σακίρα: Ξαναβρήκε τον έρωτα – Μετακομίζει με τα παιδιά της στο Μαϊάμι

«Αγαπητοί φίλοι, δημοσιογράφοι και ΜΜΕ, καθώς ξεκινούν μια νέα φάση στη ζωή τους, προτρέπω τα μέσα ενημέρωσης εκ μέρους των παιδιών μου να σεβαστούν το δικαίωμά τους στην ιδιωτική ζωή», έγραψε στη μακροσκελή λεζάντα της στο Instagram.

«Πιστεύω ότι οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι είναι ευαίσθητοι στην κατάσταση που αντιμετωπίζουν ο Μίλαν και ο Σάσα και μπορούν να συμπεριφέρονται με τον πιο ανθρώπινο τρόπο μαζί τους, δεδομένου ότι αφορά την υγεία και τη σωματική και συναισθηματική ακεραιότητα δύο παιδιών. Θέλουν να μπορούν να βγουν στο δρόμο και να πάνε στο σχολείο νιώθοντας ασφάλεια και να μην τους κυνηγούν φωτογράφοι ή να υπόκεινται σε συνεχή επιτήρηση από κάμερες», συνέχισε ο δημιουργός του “Hips Don’t Lie”.

«Κάνω αυτή την έκκληση όχι πλέον ως καλλιτέχνης, αλλά ως μητέρα που θέλει να προστατεύσει και να φροντίσει για την ψυχολογική και συναισθηματική ευημερία των παιδιών της, ώστε να μπορούν να ζήσουν μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή, όπως αξίζει σε κάθε παιδί» συμπλήρωσε η τρυφερή μαμά.

Η Shakira ανακοίνωσε τον Ιούνιο του 2022 ότι χωρίζει από τον Ζεράρ Πικέ έπειτα από σχεδόν 11 χρόνια μαζί. Το Page Six ανέφερε τον Ιανουάριο ότι ο Πικέ φέρεται να έχει σχέση, με την Κλάρα Τσία Μάρτι. Η 46χρονη φαινομενικά ανακάλυψε την απιστία όταν συνειδητοποίησε ότι το απόθεμα μαρμελάδας της μειώνονταν, σύμφωνα με αναφορές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ