Σακίρα – Ζεράρ Πικέ: Η ανακοίνωση για τον χωρισμό τους

Η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ ρίχνουν και επίσημα τίτλους τέλους στην κοινή τους πορεία.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του, ύστερα από 12 χρόνια κοινής ζωής. Στην κοινή δήλωση τους ζητούν την κατανόηση όλων σεβόμενοι τα παιδιά τους.

«Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε τους δρόμους μας. Για την ευημερία των παιδιών μας, που αποτελούν την ύψιστη προτεραιότητά μας, σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους. Ευχαριστούμε για την κατανόηση” αναφέρει η λιτή ανακοίνωση.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2011. Είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα του μουσικού βίντεο για το τραγούδι της για το Παγκόσμιο Κύπελλο Waka Waka την προηγούμενη χρονιά. Αν και δεν παντρεύτηκαν ποτέ, υποδέχτηκαν δύο γιους, τον Milan, εννέα ετών και τον Sasha, επτά ετών, κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Για πολλούς, αν όχι τους περισσότερους, άνδρες του πλανήτη, Κολομβιανή σταρ αποτελεί ένα από τα αντικείμενα του πόθου τους. Είναι από αυτές τις γυναίκες που καταφέρνει να αναστατώνει σε κάθε εμφάνισή της, είτε τραγουδώντας επί σκηνής, είτε απλά περπατώντας. Κι όμως, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Πικέ απάτησε την Σακίρα.

Το χρονικό της σχέσης τους

Είχαν γνωριστεί στο περιθώριο του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, στα γυρίσματα του τραγουδιού «Waka Waka». Σημαδιακό ότι είναι γεννημένοι την ίδια ημέρα με δέκα χρόνια διαφορά.

Στις 2 Φεβρουαρίου το 1977 η Σακίρα, στις 2 Φεβρουαρίου 1987 ο Πικέ. Πριν από τη γνωριμία τους, η Σακίρα ήταν σε σχέση από το 2000-2010 με τον δικηγόρο Αντόνιο Ντε Λα Ρούα. Τον Ιανουάριο του 2011 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους με μια δήλωση στην ιστοσελίδα της Σακίρα, στην οποία έγραφαν ότι έλαβαν την απόφαση τον Αύγουστο του 2010. Ο Πικέ, στις φήμες ότι ήταν η αιτία χωρισμού απαντούσε: «Είμαστε μόνο φίλοι» και «δεν ξέρω τίποτα για τον χωρισμό».

Ο Ζεράρ Πικέ ήταν σε σχέση με την Ισπανίδα ηθοποιό και μοντέλο Νούρια Τομάς, όταν γνώρισε τη Σακίρα στη Νότια Αφρική. «Μου έχουν ζητήσει πολλές φορές συνέντευξη, και έχω πει όχι. Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι ήμουν με τον Ζεράρ, αλλά δεν βγήκα ποτέ να το φωνάξω. Αυτό θα ήταν αντίθετο με τις αρχές μου», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της το 2017 στη La Vanguardia,  η Τομάς. «Ο Ζεράρ είναι καλός άνθρωπος, και πρέπει να ευχόμαστε στους καλούς ανθρώπους το καλύτερο. Η πληγή έχει κλείσει εδώ και χρόνια. Και αυτά τα χρόνια, του εύχομαι όλα να είναι καλά», είχε σημειώσει. Οι δυο τους είχαν σχέση από τον Μάρτιο του 2009 έως τον Ιανουάριο του 2011.

«Γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου»

Ο Πικέ, σε συνέντευξή του στη «L’Esportiu», πριν από δύο χρόνια και έπειτα από δέκα χρόνια σχέσης με την αγαπημένη του Σακίρα, είχε εξομολογηθεί: «Κέρδισα τον πιο μεγάλο τίτλο για αθλητή και γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου. Έφυγα διαφορετικός από την Νότια Αφρική και έζησα μια αξέχαστη εμπειρία».

Η Σακίρα, σε δηλώσεις της στο E! Online είχε πει: «Θυμάμαι να μου λέει πως ήθελε να φτάσει στον τελικό του Μουντιάλ, γιατί ήθελε να με δει εκεί και στη συνέχεια να με προσκαλέσει σε ένα ρομαντικό δείπνο. Και το έκανε».

Οι δυο τους επιβεβαίωσαν δημόσια τη σχέση τους, τον Μάιο του 2011, όταν ο Πικέ ανέβηκε στη σκηνή σε συναυλία της Σακίρα στην Ισπανία.

Τον Σεπτέμβριο του 2012 η Κολομβιανή σταρ ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο παιδί του ζευγαριού και τον Ιανουάριο του 2013 γεννήθηκε ο γιος τους, Μίλαν. Τον Ιανουάριο του 2015 γεννήθηκε ο δεύτερος γιος τους, Σάσα.

«Θέλω να με βλέπει ως ερωμένη του»

Αν και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά δεν έχουν παντρευτεί. Η Σακίρα παρά το γεγονός ότι αποκαλεί σύζυγο τον Ζεράρ Πικέ, σε συνέντευξή της αποκάλυψε γιατί δεν σκοπεύει να παντρευτεί τον αγαπημένο της με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους, τον Σάσα και Μίλαν:

«Για να σας πω την αλήθεια, ο γάμος με φρικάρει. Δεν θέλω να με δει ως τη σύζυγό του. Θέλω να με βλέπει ως την ερωμένη του, το κορίτσι του. Θέλω να τον κρατήσω σε εγρήγορση. Θέλω να πιστεύει ότι όλα είναι πιθανά να συμβούν και όλα εξαρτώνται από τη συμπεριφορά του».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ