Ρίκι Μάρτιν: Ποζάρει γυμνός στο instagram και προκαλεί χαμό

Την ελευθερία του φαίνεται πως απολαμβάνει ο Ρίκι Μάρτιν. Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος το καλοκαίρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του έπειτα από έξι χρόνια γάμου με τον Χουάν Γιόζεφ, δείχνει να περνάει καλά και ελεύθερος. Μάλιστα πριν από λίγες ώρες τάραξε τα ήρεμα νερά του instagram με ένα νέο post.

Ο τραγουδιστής αποφάσισε να περάσει λίγο χρόνο σε μία πισίνα, κάνοντας και ηλιοθεραπεία γυμνός. Όπως φαίνεται απόλαυσε τον χρόνο του και θέλησε να μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς του ακολούθους μερικά στιγμιότυπα.

Έτσι ανέβασε ένα βίντεο με στιγμές του από την πισίνα. Σε κάποιες από αυτές δείχνει και την ηλιοθεραπεία που έκανε, έχοντας όμως τραβήξει τις φωτογραφίες από μία γωνία στην οποία τα επίμαχα σημεία δεν φαίνονται.

Στη λεζάντα του post ο Ρίκι Μάρτιν γράφει: «Αποφεύγοντας τις γραμμές μαυρίσματος! Ευχαριστώ, είστε ευπρόσδεκτοι». Όπως ήταν φυσικό προκλήθηκε πανικός στο instagram με εκατομμύρια χρήστες του μέσου να σπεύδουν να δουν το βίντεο και στη συνέχεια να πατήσουν like και να αφήσουν κάποιο αποθεωτικό σχόλιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ricky Martin (@ricky_martin)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ