Ρίκι Μάρτιν: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό του – «Βλέπω τον εαυτό μου σε άλλη σχέση»

Έπειτα από έξι χρόνια γάμου ο Ρίκι Μάρτιν και ο σύζυγός του Χουάν Γιόζεφ, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Την είδηση το πρώην ζευγάρι την γνωστοποίησε πριν από ένα μήνα. Τώρα ο διάσημος τραγουδιστής, στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον χωρισμό του, αποκαλύπτει πως η απόφαση να τερματίσουν τον γάμο τους «δεν ήταν πρόσφατη».

«Όταν το έμαθε το κοινό, είχαμε ήδη περάσει από μια διαδικασία πένθους», είπε ο Μάρτιν στην Telemundo, σύμφωνα με το Page Six. Ενώ προσέθεσε ότι: «Ο Χουάν κι εγώ θα είμαστε πάντα οικογένεια. Έχουμε δύο παιδιά που πρόκειται να τα μεγαλώσουμε μαζί και αυτό δεν είναι πρόσφατη απόφαση. Σχεδιάζαμε την τωρινή κατάσταση εδώ και πολύ καιρό, είναι μία απόφαση που πάρθηκε προ-πανδημίας».

«Κοιταζόμαστε στα μάτια και χαμογελάμε, αγκαλιάζουμε ο ένας τον άλλον, περνάμε τα πάνω και τα κάτω μας, κλαίμε μαζί και γελάμε μαζί» εξήγησε, τονίζοντας ότι έχουν καλές σχέσεις.

Για το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης θα πει: «Ήμουν επτά ή οχτώ χρόνια με τον Χουάν. Θέλω να περάσω καλά, θέλω να απολαύσω τη ζωή… Ας το πάρουμε χαλαρά, αλλά ναι, βλέπω τον εαυτό μου σε άλλη σχέση. Δεν μιλάω για το άμεσο μέλλον, αλλά μου αρέσει να είμαι ερωτευμένος, μου αρέσει να είμαι σε μια σχέση, μου αρέσει να ξυπνάω το πρωί με ένα φιλί».

«Τα παιδιά μου δεν είδαν ποτέ καυγά μεταξύ του Χουάν και εμένα, γι’ αυτό αντέδρασαν. Μας έλεγαν «Θα χωρίσετε, θα χωριστείτε, πως;». Αυτό έγινε επειδή λύσαμε τις διαφορές μας με μια καλή συζήτηση, στο δωμάτιό μας» ανέφερε, δηλώνοντας ότι η διαδικασία του διαζυγίου τους ήταν «πολύ ευκολότερη» από ό,τι περίμεναν.

«Ήταν υπέροχο. Είπα ακόμη και στον Χουάν ότι πρέπει να γράψουμε ένα βιβλίο για το πώς να χωρίσουμε σωστά», αστειεύτηκε.

«Ήταν πολύ πιο εύκολο από ό,τι πιστεύαμε, αλλά το κάναμε με χρόνο και ηρεμία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ