Ρίκι Μάρτιν: Αποκαλύπτει το φετίχ του – «Θα φιλούσα τα πόδια σου σαν τρελός για ώρες»

Είκοσι πέντε χρόνια αφότου έγινε διάσημος με το Νο. 1 smash hit του, «Livin’ La Vida Loca», – που μεταφράζεται σε «Ζώντας την Τρελή Ζωή» – ο Ρίκι Μάρτιν αισθάνεται ένα διαφορετικό είδος «τρέλας» αυτές τις μέρες.

Ο 52χρονος Πορτορικανός σταρ — ο οποίος έγινε το πιο καυτό σεξ σύμβολο της λατινικής ποπ σκηνής αφού κυκλοφόρησε το πρώτο σινγκλ από το ντεμπούτο του στην αγγλική γλώσσα, «Ricky Martin», τον Μάρτιο του 1999 — αποκάλυψε ότι τρελαίνεται για τα πόδια.

«Λατρεύω τα πόδια. Έχω κάτι με τα πόδια»είπε ο Μάρτιν στο GQ. «Λατρεύω το μασάζ ποδιών και θα φιλούσα τα πόδια σου σαν τρελός για ώρες».

Και δεν είναι ντροπή σημειώνει: «Όλοι έχουμε κάτι. Μερικοί έχουν ένα φετίχ με τις μασχάλες… Ας ανοίξουμε τη συζήτηση!» σχολίασε.

Στην πραγματικότητα, το ιδιαίτερο πάθος του Μάρτιν εμφανίζεται στο Instagram του, με τον τραγουδιστή να δημοσιεύει περήφανα τις ξυπόλητες φωτογραφίες του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ricky Martin (@ricky_martin)

Και οι 18,5 εκατομμύρια ακόλουθοί του έχουν παρασυρθεί από όλον αυτόν τον πειρασμό στα δάχτυλα των ποδιών.

«Έχω θαυμαστές που μπορούν να ζωγραφίσουν τα πόδια μου σαν έργο τέχνης», είπε ο Μάρτιν. «Μου γράφουν: «Ρίκι, μπορώ να αναγνωρίσω τα πόδια σου ένα μίλι μακριά».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ