Ράλλη: Οι Κινέζοι με είχαν για θεά

Ράλλη: Οι Κινέζοι με είχαν για θεά

Η Νικολέττα Ράλλη έδωσε μία συνέντευξη στο περιοδικό “ΕΓΩ! Weekly” και μίλησε για την τηλεόραση, το μόντελινγκ και τα νέα της επαγγελματικά σχέδια.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν της έχει λείψει η τηλεόραση, η Νικολέττα Ράλλη απάντησε: “Δεν ένιωσα ποτέ ότι είμαι εκτός της τηλεόρασης. Έκανα πέρυσι την εκπομπή μου στο STAR, “Made in Star” και, ούτως ή αλλως, θα τελείωνε η σεζόν σε δύο μήνες, από τη μέρα που σταμάτησε. Οπότε δεν είχα πολύ κενό μπροστά μου. Μεσολάβησε και το καλοκαίρι που κάνουμε διακοπές μέχρι να μπει η νέα σεζόν. Μετά ξεκίνησα και με το “Dancing with the stars” στον ΑΝΤ1 και μετά ήρθε το MTV”.

Όσο για τον αν την στενοχώρησε που αποχώρησε πρώτη από το “Dancing with the Stars”, εκείνη απάντησε: “Όχι, καμία σχέση1 Πιστεύω ότι ο κόσμος με στήριξε πάρα πολύ! Και να μην στενοχωρέθηκα, ούτε που το θυμάμαι για να σου πω την αλήθεια. Μακάρι να ήταν μόνο αυτά τα προβλήματα μας”.

 

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, η Νικολέττα Ράλλη απάντησε: “Η αλήθεια είναι ότι δεν ανήκω στο επάγγελμα του ηθοποιού. Δεν το κυνηγάω, αλλά δεν σου κρύβω ότι θα ήθελα πάρα πολύ κάποια στιγμή να παίξω στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Είναι το όνειρό μου”.

Όσο για το μόντελιγκ, η παρουσιάστρια του MTV Greece τόνισε: “Δεν γίνονται πράγματα στο μόντελινγκ. Φαντάσου ότι εγώ, που είχα και το “σουξεδάκι” μου όσον αφορά στα διαφημιστικά, που πάντα έκανα, τώρα με την κρίση μειώθηκαν κι αυτά”.

Τέλος η Νικολέττα Ράλλη μίλησε για το γεγονός ότι εξελέγη Miss Queen International στην Κίνα: “Οι Κινέζοι με είχαν για θεά! Και το είχα αισθανθεί αυτό, να σου πω την αλήθεια. Αφού δεν την “ψώνισα” τότε, δεν υπάρχει περίπτωση να την “ψωνίσω” ποτέ στη ζωή μου”.

Πηγή: ΕΓΩ! Weekly

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ