Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Ποιο χαρακτηριστικό της Κέιτ Μίντλετον έχει «κληρονομήσει»

Στα βήματα της μητέρας της, πριγκίπισσας Κέιτ βρίσκεται η νεαρή πριγκίπισσα Σάρλοτ. Η 8χρονη πριγκίπισσα μοιράζεται την αγάπη της μητέρας της για τον αθλητισμό και κυρίως την ενόργανη γυμναστική.

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Η χαριτωμένη «εντολή» με την οποία… κρατά υπό έλεγχο τον πρίγκιπα Τζορτζ

Η πριγκίπισσα Κέιτ εμφανίστηκε την περασμένη Τετάρτη να παίζει ράγκμπι και οι δημοσιογράφοι σχολίασαν τις εξαιρετικές αθλητικές επιδόσεις της. Η πριγκίπισσα φαίνεται ότι διατηρείται σε φόρμα καθώς παίζει συχνά ράγκμπι με τα τρία παιδιά της, τους πρίγκιπες, Τζορτζ και Λουί και την πριγκίπισσα, Σάρλοτ. «Παίζει συχνά ράγκμπι στην πίσω αυλή με τα παιδιά. Παίζει όλα τα αθλήματα μαζί τους», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Ράγκμπι της Βρετανίας, Νάιτζελ Γκίλιγχαμ.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έκλεψε τις εντυπώσεις – Το viral χασμουρητό του Λούις

Μάλιστα αποκάλυψε ότι η 8χρονη κόρη της Κέιτ Μίντλετον παίζει ράγκμπι και είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. «Προφανώς η Σάρλοτ είναι πολύ στο καλούπι της (σ.σ. Κέιτ). Πολύ ανταγωνιστική επίσης», ανέφερε ο Νάιτζελ Γκίλιγχαμ.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι η κόρη του είναι ανερχόμενο αστέρι στο ποδόσφαιρο. Ωστόσο η 8χρονη Σάρλοτ φαίνεται ότι προτιμάει την ενόργανη γυμναστική, όπως αποκαλύφθηκε πέρσι όταν βρέθηκε σε αγώνες για την Κοινοπολιτεία.

Πρίγκιπας Χάρι: Πώς ήξεραν ότι παρακαλούσα την πρώην μου να τα ξαναβρούμε; – Η κόντρα με τον δικηγόρο της Mirror

«Της άρεσε πολύ να βλέπει το κολύμπι, αλλά την ενδιαφέρει η ενόργανη γυμναστική. Και ενώ δοκιμάζουν πολλά διαφορετικά αθλήματα στο σπίτι, καταλαβαίνω, όταν τη ρώτησα για τον αθλητισμό ότι απάντησε πολύ εύκολα και είπε: «Είναι η ενόργανη γυμναστική που μου αρέσει», είπε ο  διευθύνων σύμβουλος της Sports Aid, Τιμ Λορελ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ