Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Οι γλυκιές φωτογραφίες για την Γιορτή του Πατέρα – Τι μαθαίνει στα παιδιά του

Δύο φωτογραφίες με τα τρία παιδιά του μοιράστηκε με το κοινό ο πρίγκιπας, Ουίλιαμ για την Γιορτή του Πατέρα.

Μέγκαν Μαρκλ: Σκέφτεται καριέρα στην μόδα; Οι φήμες για συμβόλαιο με τον Dior

Στην μία από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο κτήμα Ουίνδσορ, φαίνεται ο πρίγκιπας να αγκαλιάζει την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Τζορτζ. Ο 5χρονος πρίγκιπας Λουί, που είναι το πιο ζωηρό μέλος της βασιλικής οικογένειας, βρίσκεται πίσω από τον πατέρα του και τον αγκαλιάζει χαμογελαστός.

Πρίγκιπας Λούις: Οι γκριμάτσες και ο χαιρετισμός από το μπαλκόνι δίπλα στον βασιλιά Κάρολο

Στην πρώτη συνέντευξη του αφού έγινε πρίγκιπας της Ουαλίας ο πρωτότοκος γιος του βασιλιά Καρόλου εξήγησε ότι έχει βάλει ως στόχο ζωής να βοηθήσει τους αστέγους μέσω ενός προγράμματος στέγασης. Τα σπίτια θα χτιστούν στο Δουκάτο της Κορνουάλης το οποίο κληρονόμησε από τον βασιλιά Κάρολο.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποκάλυψε ότι συζητά συχνά με τα τρία παιδιά του για τους άστεγους και όταν τους βλέπουν στο δρόμο τους κάνει ερωτήσεις προκειμένου να καταλάβουν ότι ορισμένοι άνθρωποι χρειάζονται βοήθεια και στήριξης. «Λέω στα παιδιά: Γιατί (σ.σ. οι άστεγοι) βρίσκονται εδώ; Τι συμβαίνει; Νομίζω ότι είναι καλό για όλους. Είναι το σωστό πράγμα να εκθέτεις τα παιδιά στο σωστό στάδιο στον σωστό διάλογο προκειμένου να αποκτήσουν κατανόηση», είπε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Κέιτ Μίντλετον: Λαμπερή στα πράσινα η πριγκίπισσα της Ουαλίας

Επίσης εξήγησε ότι αυτό θα τους δείξει «ότι κάποιοι από εμάς χρειάζεται να κάνουμε κάτι περισσότερο όπου μπορούμε για να βοηθήσουμε να βελτιωθούν οι ζωές άλλων». Όπως ανέφερε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει σκοπό να επισκεφθεί με τα παιδιά του κάποια οργάνωση που βοηθάει αστέγους. «Νομίζω ότι όταν καταφέρω να το ισορροπήσω με το σχολείο τους σίγουρα θα εκτεθούν σε αυτό. Στη διαδρομή για το σχολείο μιλάμε γι’ αυτό που βλέπουμε. Όταν ήμασταν στο Λονδίνο και οδηγούσαμε μπρος και πίσω βλέπαμε τακτικά ανθρώπους που κάθονταν έξω από σούπερ μάρκετ και μιλούσαμε γι’ αυτό», τόνισε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ