Πρίγκιπας Χάρι: «Μόνο με ηλεκτροσόκ θα έβγαζα απ’ το μυαλό μου τις ερωτικές σκηνές της Μέγκαν»

Πριν γίνει η δούκισσα του Σάσσεξ η Μέγκαν Μαρκλ είχε συστηθεί στο αμερικανικό κοινό ως «Ρέιτσελ Ζέιν» στην τηλεοπτική σειρά Suits, που ξεκίνησε να προβάλλεται το 2011.

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Έτσι θα μπορούσαν να κερδίσουν 10 εκατομμύρια δολάρια σε μια νύχτα

Αν και η Μέγκαν Μαρκλ έχει δηλώσει δημόσια ότι όταν άρχισε να βγαίνει με τον πρίγκιπα Χάρι δεν ήξερε ποιος ήταν ούτε τον είχε ψάξει στο Google φαίνεται ότι δεν συνέβη το ίδιο με τον σύζυγό της.

Ο πρίγκιπας Χάρι στο αυτοβιογραφικό βιβλίο του είχε παραδεχτεί ότι την περίοδο που έβγαινε με την Μέγκαν Μαρκλ έκανε το λάθος να παρακολουθήσει τις ερωτικές σκηνές της στην σειρά.

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι βασίλισσα του χορού – Νέο ΒΙΝΤΕΟ την δείχνει να τραγουδάει μαζί με τον Σαμ Ράιντερ

«Είχα κάνει το λάθος να γκουγκλάρω και να παρακολουθήσω κάποιες ερωτικές σκηνές της στο διαδίκτυο», έγραψε ο πρίγκιπας Χάρι.

«Είχα παρακολουθήσει εκείνη και έναν συνάδελφό της να “κακοποιούν” ο ένας τον άλλον σε κάποιο γραφείο ή αίθουσα συσκέψεων. Θα χρειαζόταν θεραπεία με ηλεκτροσόκ για να βγάλω αυτές τις εικόνες από το κεφάλι μου. Δεν χρειαζόταν να δω τέτοια πράγματα ζωντανά» ανέφερε ο πρίγκιπας Χάρι.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ τελείωσαν με την βασιλική οικογένεια έπειτα από αυτό το σνομπάρισμα

Όπως εξήγησε ο πρίγκιπας Χάρι αρχικά ήθελε να ταξιδέψει στον Καναδά και να επισκεφθεί στο γύρισμα την αγαπημένη του προκειμένου να την δει να υποδύεται την Ρέιτσελ. Τελικά είδε τις καυτές σκηνές και αποφάσισε να μην πάει.

Από τον περασμένο Ιούνιο η σειρά μεταφέρθηκε στο Netflix και σημειώνει νέα επιτυχία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ