Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Το ειρωνικό παρατσούκλι που τους έδωσε το Παλάτι 

Οι σχέσεις του παλατιού με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ δεν περνούν τις καλύτερες ημέρες. Όπως γνωρίζουν όλοι, το ζευγάρι έχει κάνει άνω – κάτω το Μπάκιγχαμ με την έξοδο του από την βρετανική αυλή και τις ντροπιαστικές αποκαλύψεις για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Πρίγκιπας Χάρι: «Επιτέλους ξύπνησε και είδε την αλήθεια για την Μέγκαν Μαρκλ»

Αυτό που δεν είναι γνωστό, όμως, είναι η μεγάλη αντιπάθεια που διατηρεί το Παλάτι για το ζευγάρι. Στο Μπάγκιχαμ είναι συχνό φαινόμενο τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να δίνουν τρυφερά παρατσούκλια μεταξύ τους. Για παράδειγμα ο πρίγκιπας Φίλιππος αποκαλούσε την βασίλισσα Ελισάβετ «λάχανο».

Έτσι και ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ έχουν λάβει ένα διόλου κολακευτικό παρατσούκλι από τους βασιλικούς κύκλους.

Πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι: Η μυστική συνάντηση με τον μπάτλερ της Νταϊάνα και η προδοσία

Οι βασιλικοί αρέσκονται να τους αποκαλούν «Καρντάσιαν». Σύμφωνα με την Daily Mail, το παρατσούκλι θεωρήθηκε ιδανικό εξαιτίας «της όρεξης τους να παραλαμβάνουν μόνοι τους τα βραβεία τους, να μιλούν για τους εαυτούς τους και να δημιουργούν προγράμματα (σ.σ. εκπομπές) για τους εαυτούς τους».

Η διάσημη οικογένεια των Καρντάσιαν έχει δημιουργήσει μία ολόκληρη επιχειρηματική αυτοκρατορία, που περιστρέφεται γύρω από το ομώνυμο ριάλιτι.

Καμίλα: Η φιλία με την πριγκίπισσα Κέιτ και η αντιπάθεια από την βασίλισσα Ελισάβετ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ