Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα ο Δημήτρης Κόκοτας

Ο Δημήτρης Κόκοτας, ο γιος του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα, κληρονόμησε από τον πατέρα του, το ταλέντο του στο τραγούδι, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του ’90.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, διατηρεί cafe-bar στο Νέο Ηράκλειο και απολαμβάνει μια ήρεμη καθημερινότητα με την οικογένειά του. Κάνει σπάνια κοσμικές εμφανίσεις και ακόμα πιο σπάνια δίνει συνεντεύξεις, γι’αυτό δεν έχουν γίνει γνωστά, παρά ελάχιστα πράγματα για τις σχέσεις του.

Όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του, τον περιγράφουν ως έναν άνθρωπο με ήθος, καλλιεργημένο, ειλικρινή και με πολύ χιούμορ.

Την περίοδο που μεσουρανούσε στην ελληνική δισκογραφία, διατηρούσε δεσμό με την κόρη της Μαρινέλλας, την Τζωρτζίνα, και αυτή είναι η μοναδική σχέση του που έγινε γνωστή εκτός από τον γάμο του, πολλά χρόνια μετά. Ο τραγουδιστής είναι παντρεμένος με την Κατερίνα, μια όμορφη θαυμάστριά του, με την οποία γνωρίστηκαν, στο καμαρίνι του! Μάλιστα, η σύζυγός του, έχει κάνει τατουάζ το όνομά του στο χέρι της! Το 2011 κι ενώ δεν είχαν παντρευτεί ακόμη, απέκτησαν μια κορούλα, την οποία βάπτισαν Ριάνα!

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο τραγουδιστής, είχε εξηγήσει γιατί φροντίζει να κινείται διακριτικά στα προσωπικά του: “Στη γέννηση της κόρης μου, από το μαιευτήριο μου πρότειναν να καλέσουν τα κανάλια και αρνήθηκα. Ο πατέρας μου έλεγε ότι ο καλλιτέχνης δεν πρέπει να φαίνεται αν έχει οικογένεια και παιδιά”. Τηρώντας λοιπόν τη συμβουλή του πατέρα του, εξακολουθεί να μη δίνει λαβές για σχόλια.

Ζει με την οικογένειά του ευτυχισμένος, έχει επιχείρηση στον χώρο της εστίασης και κάνει επιλεκτικές ζωντανές εμφανίσεις. Δισκογραφικά δεν έχει κάνει κάτι από το 2007, όταν κυκλοφόρησε το “Άμα δε σε δω απόψε”, ωστόσο δεν έχει εγκαταλείψει το τραγούδι και δεν αποκλείεται στο επόμενο διάστημα να υπάρξει και νέα δισκογραφική δουλειά!

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ