Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Νίκο Μουτσινά: Υπέπεσε σε κάποια σοβαρά ατοπήματα

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού παραχώρησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αναφέρθηκε και στο θέμα της Άλκηστις Πρωτοψάλτη με το τραγούδι «Άδωνις», αλλά και στον Νίκο Μουτσινά.

Αναφερόμενος στην Άλκηστις Πρωτοψάλτη και το τραγούδι «Άδωνις», είπε: «Αυτό είναι θλιβερό, είναι στενάχωρο. Συμφωνώ πάντα μαζί της σε όλα, αλλά αυτό είναι το πρώτο πράγμα με το οποίο διαφωνώ κάθετα μαζί της. Αυτή η κίνηση είναι η επιτομή του πώς μπορεί η πολιτική ορθότητα να πάει στο άλλο άκρο και να γίνει επικίνδυνη. Μην τρελαθούμε! Άμα είναι να βγάλεις την «χοντρή», βγάλε και τα «τεκνά», βγάλε και τα «φρικιά» και στο τέλος μην πεις το τραγούδι.

Η πολιτική ορθότητα είναι η καταστροφή του μέλλοντος. Μπορεί να ακούγεται πάρα πολύ κακό αυτό που λέω, όμως θέλει προσοχή να έχουμε μία ισορροπία στο να μην το κάνουμε με ακρότητα και υπερβολή. Γιατί όταν το κάνεις με ακρότητα και υπερβολή υπάρχει ένα κοινό εκεί έξω που λέει «Όχι ρε, δεν σε αποδέχομαι».

Ερωτηθείς για το αν ο Νίκος Μουτσινάς λείπει από την τηλεόραση, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος απάντησε πως: «Δεν μου λείπει ο Νίκος Μουτσινάς από την τηλεόραση, γιατί τον τελευταίο καιρό ένιωθα ότι είναι πάρα πολύ αισθητή η ανάγκη του να τα βροντήξει όλα κάτω και να φύγει. Υπέπεσε και σε κάποια σοβαρά ατοπήματα.

Όταν έγινε αυτό το συγκλονιστικό με το δυστύχημα στα Τέμπη, έκανε ένα τρομερό λάθος. Δεν γίνεται ελαφρά τη καρδία να λες, κοιτώντας την κάμερα, ότι «57 νεκροί, 57 αγνοούμενοι, για να μην μας πουν 114 νεκροί». Την επόμενη μέρα το διόρθωσε, αλλά όπως ξέρουμε στην τηλεόραση μπορεί κάποιος να δει τη μία στιγμή και να μην δει την άλλη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ