Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Είχαμε ξεκινήσει διαδικασίες για να υιοθετήσουμε τρίτο παιδί

Στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε σήμερα (26/11) καλεσμένη η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στο γεγονός πως είχανε μπει σε διαδικασία υιοθεσίας για τρίτο παιδί με τον Φάνη Μουρατίδη.

«Είμαι ένας άνθρωπος που καλώς ή κακώς στους ρόλους που αναλαμβάνω στη ζωή μου είμαι απόλυτη και αυτό έχει και μία αρνητική πλευρά. Η μητρότητα είναι κι αυτή ένας ρόλος και ήμουν πάρα πολύ εκεί, έπρεπε να γίνουν κάποια πράγματα όπως τα είχα εγώ στο μυαλό μου. Βέβαια άλλαζαν με τις ηλικίες των παιδιών, αυτό όμως έχει κόστος.

Έχει κόστος σ’ εμένα, φθορά. Αν συμβούλευα όμως τώρα μία νέα κοπέλα, θα της έλεγα ότι δεν υπάρχει το απόλυτο, δεν χρειάζεται ούτε ήρωας να είναι κανείς, ούτε τίποτα, όλα μπορούν να γίνουν. Έτσι είναι η ζωή, δεν γίνεται αυτό το τόσο απόλυτο. Δεν είναι αληθινό», εξήγησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως: «Είχαμε ξεκινήσει διαδικασία υιοθεσίας. Μετά μας πρόλαβε ο κορονοϊός και εκεί κάπου σταματήσαμε. Τώρα πια δεν έχω το κουράγιο. Αν μου τύχαινε, βέβαια, ναι. Να το επιδιώξω όμως όχι. Τώρα έχουν μεγαλώσει τα παιδιά, μεγαλώνω και εγώ, δεν θα είχα το κουράγιο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ