Γιαννόπουλος για Σάττι: «Ο μόνος που μασούσε τσίχλα, αλλά είχε πουλήσει πρώτα 500.000 δίσκους ήταν ο Νότης»

Στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου μίλησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του σχολίασε και την επιλογή της Μαρίνας Σάττι για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

«Χαίρομαι με την επιλογή του προσώπου, γιατί είναι πολύ ταλαντούχα και είναι πραγματικά καλλιτέχνης. Εκπροσωπεί ένα μουσικό ρεύμα, το οποίο το θέλουν οι ξένοι από εμάς, θέλουν ξανά η Ελλάδα να συμμετάσχει με ήχο έθνικ. Έχει προκηρυχτεί ένας διαγωνισμός για να στείλουν τραγούδια, οκ πολύ ωραίο. Όταν όμως ο ερμηνευτής γράφει και ο ίδιος τραγούδια, δεν ξέρω αν θα πειστώ αν τελικά έχει προκηρυχτεί διαγωνισμός, σταλούν τραγούδια και στο τέλος ο ερμηνευτής πάει με δικό του τραγούδι. Πάλι εγώ θα φταίω που θα το έχω πει από τώρα;

Το άλλο είναι ότι δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους να δίνουν συνεντεύξεις και να μασούν τσίχλα. Βάλτε τα πλάνα. Εγώ απ’ ότι είδα στα πλάνα που είναι στο Στούντιο 4 στην Ερτ μασάει τσίχλα ή κάτι έτρωγε πριν και της έχει μείνει και καθαρίζει τα δόντια της. Το θεωρώ προσβλητικό. Ο μόνος που μασούσε τσίχλα, αλλά είχε πουλήσει πρώτα 500.000 δίσκους ήταν ο Νότης.

Τώρα να βγαίνεις στην τηλεόραση μασώντας τσίχλα και με ένα γούνινο καπελάκι μες το σπίτι… Δεν ξέρω αυτά μου φάνηκαν λίγο κάπως. Οι καλλιτέχνες στην Ελλάδα πολλές φορές βλέπουν πράγματα που κάνουν οι σταρς στο εξωτερικό και λένε θα το κάνω κι εγώ αυτό. Μόνο που στον δικό μας μικρόκοσμο των 10 εκατομμυρίων φαίνεται λίγο αστείο» εξήγησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Η Ζόζεφιν από πού και ως πού; Αυτό που κάνει η Ζόζεφιν το κάνει 10 φορές καλύτερα η Ελένη Φουρέιρα. Για εμένα η Ζόζεφιν οκ, για εσωτερική κατανάλωση είναι αρεστή με τα χιτάκια που βγάζει. Η σκηνή της Eurovision θέλει μεγάλη αυτοπεποίθηση που νομίζω ότι δεν την έχει» ανέφερε για το γεγονός πως ακουγόταν ότι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα η Ζόζεφιν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ