Μάθιου Πέρι: Το συγκινητικό αντίο της Τζάνις στον Τσάντλερ

Η σταρ των «Friends», Μάγκι Γουίλερ, γνωστή για τον ρόλο της ως Τζάνις, αποχαιρέτησε τον Μάθιου Πέρι, δηλώνοντας συγκλονισμένη από τον ξαφνικό θάνατό του. Η Τζάνις και ο Τσάντλερ υπήρξαν ζευγάρι στη σειρά και συνεργάστηκαν στη δεύτερη σεζόν της σειράς έως και την τρίτη σεζόν.

Μάθιου Πέρι: Η τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε πριν από τον θάνατό του

Ενώ αποτίει φόρο τιμής στον αγαπημένο ηθοποιό, ο οποίος πέθανε στα 54 του από προφανή πνιγμό, στο Instagram, η 62χρονη ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους χαρακτήρες τους να δείχνουν χαρούμενοι σε μια από τις σκηνές τους.

«Τι απώλεια. Θα λείψεις στον κόσμο, Μάθιου Πέρι», έγραψε στη λεζάντα της εικόνας, που την έδειχνε να τον κοιτάζει με λατρεία καθώς απεικόνιζε τον χαρακτήρα της, Τζάνις Λίτμαν-Γκόραλνικ.

 

«Η χαρά που έφερες σε τόσους πολλούς στη σύντομη ζωή σου θα συνεχιστεί. Νιώθω πολύ ευλογημένη από κάθε δημιουργική στιγμή που μοιραστήκαμε» πρόσθεσε.

Μέσα σε μια ώρα, έλαβε περισσότερα από 35.367 likes και σχεδόν 2.000 σχόλια από τους 111.000 followers της στο Instagram.

Ενώ ο χαρακτήρας του Μάθιου Πέρι τελικά παντρεύεται με την Monica Geller (Courteney Cox), αυτός και η Τζάνις είχαν μια από τις μεγαλύτερες σχέσεις στην σειρά.

Ο χαρακτήρας της ήταν γνωστός για τη ρινική της φωνή καθώς φώναζε τη φράση της: «Ω Θεέ μου».

Οι δυο τους επανενώθηκαν για τελευταία φορά δημοσίως στην ειδική συνάντηση του Friends 2021, με οικοδεσπότη τον James Corden.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ