Σταμάτης Κραουνάκης: Απαντά για το τραγούδι «Άδωνις» – «Όταν το λέω, την χοντρή την δείχνω και όλες οι χοντρούλες ενθουσιάζονται»

Τον Σταμάτη Κραουνάκη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Μεταξύ άλλων ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός, τοποθετήθηκε για την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Ο Άδωνις» σε πρόσφατη συναυλία της, καταδικάζοντας έτσι το body shaming. Μάλιστα έκανε μία σημαντική αποκάλυψη για το τραγούδι.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης αρχικά ξεκαθάρισε πως δεν τον πειράζει που η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αφαίρεσε τη λέξη «χοντρή». Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «Σιχαίνομαι τη λέξη body shaming. Θα απαντήσω για να μην λυσσάξετε. Ο κάθε ερμηνευτής, στη ζωντανή απόδοση των τραγουδιών έχει το δικαίωμα να πειράξει οτιδήποτε. Εγώ όταν λέω το τραγούδι τη «χοντρή» τη δείχνω και όλες οι χοντρούλες από κάτω ενθουσιάζονται. Αυτό είναι μια προσωπική της άποψη, θεωρεί ότι κάτι φταίει και δεν κάνει να λέμε τους ανθρώπους χοντρούς κλπ».

«Αλλά το τραγούδι είναι 40 ετών και είναι αθώο. Εντάξει, ας κάνει ό,τι θέλει, δεν έχω κάτι εναντίον αυτού που κάνει. Μετά το φορτηγό του δήμου Αθηναίων εγώ δεν επικοινωνώ με την κυρία Πρωτοψάλτη, ούτε εκείνη μαζί μου. Δεν με ενόχλησε καθόλου την αγαπώ, ας κάνει ότι γουστάρει. Δεν με νοιάζει αν αφαίρεσε τη λέξη, είναι ένα τραγούδι χαριτωμένο, θα μπορούσε να προσθέσει και στίχο, δεν τρέχει τίποτα» πρόσθεσε.

Ακόμα, ο Σταμάτης Κραουνάκης προχώρησε σε μία αποκάλυψη για το τραγούδι: «Λοιπόν, θα σας πω κάτι και κάντε το βούκινο. Αυτό το τραγούδι, αυτή η «χοντρή νευρικιά» είναι ένα πολύ συγκεκριμένο πρόσωπο. Που δεν υπάρχει περίπτωση να σας το αποκαλύψω, διότι είναι ένα αντρικό πασίγνωστο πρόσωπο. Και το πρόσωπο ήταν η αιτία να γράψω αυτό το τραγούδι τότε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ