Πώς εξαλείφει την κυτταρίτιδα η Cameron Diaz;

Πώς εξαλείφει την κυτταρίτιδα η Cameron Diaz;

Γυμναστική, γυμναστική και πάλι γυμναστική. Η Cameron Diaz, ιδιαίτερα όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία, δεν πρόσεχε καθόλου τη διατροφή της. Δεν ήταν από τις γυναίκες που έτρωγαν βραστό ψάρι και λαχανικά σε κάθε γεύμα. Αντθέτως ήταν φανατική θαυμάστρια των χάμπουργκερ, των αναψυκτικών, των μάφιν και των παγωτών. Αυτό που έκανε, όμως, για να διατηρεί το τέλειο σώμα της ήταν ότι γυμναζόταν κάθε μέρα προκειμένου να χάνει τις πολλές θερμίδες που κατανάλωνε.

Της άρεσε και εξακολουθεί να της αρέσει πολύ το surfing (όπως και στους περισσότερους Καλιφορνέζους) και καταναλώνει 4-5 ώρες την μέρα κάνοντας surfing, καίγοντας 600 θερμίδες την ώρα. Και μόνο αυτό αρκεί για να τρώει ότι θέλει χωρίς να παίρνει γραμμάριο. Το surfing τονώνει κάθε μέρος του σώματος, δίνει ατσάλινα πόδια, τέλειους κοιλιακούς ενώ τονώνει την πλάτη αλλά και ολόκληρο τον κορμό.

Μεγαλώνοντας, η 40χρονη πλέον ηθοποιός, συνειδητοποίησε πως δεν μπορεί να τρώει όπως έτρωγε στα είκοσί της. Πλέον, έχει υιοθετήσει μία πιο υγιεινή διατροφή η οποία αποτελείται από ένα πρωινό χαμηλό σε λιπαρά, έναν χυμό πρωτεϊνης, μία ομελέτα με ασπράδια αυγών, μικρά γεύματα φρούτων και ξηρών καρπών, πολλές σαλάτες τις οποίες συνοδεύει με κρέας, ψάρι και κοτόπουλο.

Για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας η Cameron πίνει πολύ πράσινο τσάι και τρώει σούπες λαχανικών.

Για να έχεις και εσύ σώμα απαλλαγμένο από την κυτταρίτιδα καλό είναι να το κρατάς σε εγρήγορση και εξωτερικά και εσωτερικά. Πέρα από αυτό, μία καλή και ισορροπημένη διατροφή που σου δίνει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεσαι σίγουρα βοηθάει στην απομάκρυνση του εχθρού που λέγεται κυτταρίτιδα.

Extra πληροφορία: Να ξέρεις πως μπορεί το junk food να μην μένει στο σώμα σου όταν γυμνάζεσαι πολύ αλλά σίγουρα δε θα κάνει καλό στην επιδερμίδα σου. Αν θέλεις, πέρα από ένα πολύ γυμνασμένο σώμα, να έχεις λεία και φρέσκια επιδερμίδα, καλό είναι να προσέχεις τη διατροφή σου. Τρώγε κανένα χάμπουργκερ που και που αλλά μην το παρακάνεις.

Πηγή: faysbook.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ